• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:16:nasılsınız yafruceyizlerim:64:
desa bile çıkmamış beee pöffffffff:22:

kızlar bu sorunun cevabı ne ki bilen var mı

birde bebeği olanlar için ben hamileyken bütün mama firmalarına üye olup numune istemiştim
hepsinden de hem bilgilendirme kitapçıkları hem de ürün numuneleri geldi
milupadan da yılda bir kez indirim çekleri geliyor oğlum 2 yaşında 2 kez geldi bana
birde bebek bezi firmaları da numune gönderiyor isteyince

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hatunlar
avon numunesi geldi
25+ anem gece ve gündüz kremi
k13 katoloğu

bugün bolca hindiden yemek kitabı geldi
ahım şahım birşey değilmiş
ben hindi yemekleri yapmam
başka yemek tarifide yok maleseff
kargoda taaaa bolulardan gelmiş
adamcağızın kargo parasına acıdım
yazık oldu yanee:19:

kızlar banada bioblastan mail gelmiş bilgilerimi istemişler,gönderdim bende..
ne kadar sürede geliyor peki
:10:

Son düzenleme:
bolca hindi gelmiş bugün annem almış da ben büyük yemek kitabı bekliyodum ya broşür gibi bişiy gelmiş...
sevgilimin annesi için de doldurdum anket ona da minicik bi hediyem olsun :24::24:

bugün bolca hindiden yemek kitabı geldi
ahım şahım birşey değilmiş
ben hindi yemekleri yapmam
başka yemek tarifide yok maleseff
kargoda taaaa bolulardan gelmiş
adamcağızın kargo parasına acıdım
yazık oldu yanee:19:
aynen bana da gelmiş bugün içinde bir sürü kağıt vr:60:onarı gönderceklerine azcık hindi eti gönderselermiş yaa:60::60::60:
arkadaşlar renklibir.com ne işe yarıyor her anket sonucu hediyemi kazanılıyo hergün bir anket var yardımcı olursanız sevinirim

anketleri dolduruyosun her anket sonund gelmez numune ayda yılda bi şansın yaver gider hediye geebilir. ben o sitede 2 yıl tklmıştım anketlere de her gün düzenli katılıyordumm ama bir şey gelmedi bana

anketleri dolduruyosun her anket sonund gelmez numune ayda yılda bi şansın yaver gider hediye geebilir. ben o sitede 2 yıl tklmıştım anketlere de her gün düzenli katılıyordumm ama bir şey gelmedi bana[/QUOTE]

tşler cevabın için

Back