• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aşıkımmmm:69:
ben geldim nasılsınız ben num une istiyorum haydeeeyin karıştırın sayfaları:32:

kızlar fikrimühimde kaç puanınınz var benim daha yeni 130 puanım oldu hiç anket filan geldiği yok sizlere geliyor mu acaba

ya ben her şeyi biliyorum da şu blogları nasıl takip edebileceğimi bilmiyorummmm yardım eder misinizz

canım ncelikle google ana sayfasının üstünde olan posta böklümünden bir google hesabı açmalısın
daha sonra da bloglarda bulunan iizle butonuna basman yeterli

Benim de Vaseline'lerim geldi bugün:)) Amerika'da çok meşhur bunlar zaten Türkiye'de yeni piyasaya çıkacak. Ben önceden de kullanmıştım bir arkadaşım getirmişti. Çok güzel gerçekten. Bana aloe fresh ve essential çeşitleri geldi. Gerçekten çok iyi nemlendiriyor. :34:

güle güle kulan. ya kızlar gelen hediyelerinizi fotolayıp buraya koysanız nasıl olur hem biz de görmüş oluruz

money şampuanlar sıcak sıcak hemen paylaşayım dedim bazılarını resimlerini çekmiştim
34edkp5.jpg

16aaavs.jpg

migros tava ve sosluk ilk aldığım sonrakileri hediye ettim hep elimde bu kaldı tek :D
ojfka0.jpg

knor çorbalarım
x575g6.jpg

2niw5et.jpg

denedim biliyorum derece braun

23jyqb.jpg

blogdan kazandıgım hediyeler
2ns75np.jpg

28v3ac0.jpg

dba6w.jpg

2e1xcfk.jpg

yeni gelenleride eklerim artık arkadaşlar

Son düzenleme:
tekin acarın cevabı yok mu peki? ben arıyorum ama?
Medikal anti-ageing'de dünya çapında 20 yıllık bir tecrübeye sahip olan Dr. Jean Louis Sebagh 'Crème High Maintenance'i geliştirdi. İleri bioteknolojik cilt bakımında ayrı bir yeri olan Dr. Sebagh bu seri ile bilimsel bir buluşa imza atmıştır.
bu olabilir mi?

bio teknoloji?
ben yaşlanmaya karşı ileri cilt bakım teknikleri dedim :P

Son düzenleme:
Back