- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldi sonunda vazelinlerimmmmm
banada dedi aynısını bakalımnasıl bitti veet
ben bugün katıldım
kaydınız alınmıştır dedi:44:
dtciccarelli
facebookta
Yapılacak çekilişle;
5 adet Timodore Topuk Çatlak Kremi
5 adet S.O.S Dudak Balsamı
5 adet Pasta Del Capitano Ox Active Beyazlatıcı Diş Macunu
Bol Şans :)
PDJ PARFÜM FACEBOOK KAMPANYASINDAKİ AŞAĞIDAKİ ŞARTLARIMIZI UYGULAYIN PDJ PARFÜM SİZİN OLSUN
*** Öncelikle firma web sitesine aşağıda belirtilen link adresinden ulaşırsanız,P.D.J P A R F U M S ® Kokunuz Sizi Eleverir.. *** Firmanın Facebook Hayran sayfasına girip, beğendikten sonra orada sorulmuş olan “Noel Baba Size Gelecek Olsa, Ondan Ne Beklerdiniz?” sorusuna en ilginç cevabı verirseniz, P.D.J PARFUMS Facebook hayran sayfası: P.D.J Parfums | Facebook
*** Facebook sayfanızda ve profilinizde, bloglarınızda firmamızın tanıtımını P.D.J P A R F U M S ® Kokunuz Sizi Eleverir.. linki ile beraber yaparsanız, Facebook’taki tüm arkadaşlarınıza Facebook Hayran sayfamızı davet ederseniz,
*** Son olarak, Facebook’ta kayıtlı olduğunuz Isim ve Soyisminizi pdjparfums@hotmail.com adresine gönderirseniz kampanyamıza katılmış olursunuz.
Not: Şartlar uygulandıktan ve P.D.J PARFUMS hayran sayfasında “Noel Baba Size Gelecek Olsa, Ondan Ne Beklerdiniz?” sorusuna en ilginç cevabı verdikten sonra 25 Aralık 2010 tarihinde çekilişe katılmanız için soruya verdiğiniz cevabın en ilginç 20 cevaptan biri olması gerekmektedir.
***Şartları yerine getirdikten sonra aktif olarak facebook sayfamızı takip eden üyelerimize çeşitli hediyeler zaman zaman kampanyalar dahilinde gönderilecektir. ***Gerekli diğer tüm açıklama; P.D.J Parfums | Facebook
BUYRUN YENİ BİR KAMPANYA
sğlun kızlarr
resim koyarmsınz görsek bizdevaranla geldi vazelinleeeerrrrrr
ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın benim fikrimühimlerim gelmedi henüzz
ama voilamm geldiiiii Eki Görüntüle 111874
Benimki gelmedi yaaa...ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın benim fikrimühimlerim gelmedi henüzz
ama voilamm geldiiiii Eki Görüntüle 111874
Benimki gelmedi yaaa...