• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ögretmenker gunu ıcın özsütten pasta kazandımmm

bugün bıttıı :)

migrostan da tatlı mı bugun alıcam :)

adım evın belescısı cıktı..:1:

Bana da biraz önce " denedim biliyorum" dan İpana diş macunu geldi , ne zaman anketini doldurdum unuttum bile

Kullanan herkes Rimel için aynı şeyi söylüyor , Tam adını söylermisin. Sizler kadar şanslı değiliz:59: Hemen almak istiyorum :52:

canım tam adı AVON SÜPER MAGNİFY...
Yalnız dolgunluk ve hacim vermiyor. sadece kirpiklieri uzatma olayı güsel bilgin olsun:21:

kızlar bolca hindi comda anket var doldurun ücretsiz yemek kitabı var

cnm bana geldi:) hem ne zaman doldurdum hatırlamıyorum hoş bi kitap.

ürünleri gelenler güle güle kullansınlar

avon satıyorum ondan biliyorum o maskaradan genelde memnun herkes.

başka yenilik yok mu acep bi bakınayım internetteeee

Tethys Eğitici Oyun Kartları tarafından düzenlenen Facebook kampanyasında, çocuğu ile birlikte oynarken çekilmiş bir fotoğrafı gönderen anne babalar, çocukları için yılbaşı hediyesi kazanma şansı yakalayacaklar.

15 Kasım – 15 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılacak olan kampanyaya katılmak isteyen ebeveynler, çocuğu ile birlikte oyun oynarken görüldükleri fotoğrafı, isim, soyisim, adres ve telefon bilgileri ile birlikte kampanya@tethystore.com e-posta adresine gönderebilirler. En çok beğenilen fotoğrafın sahibi olan çocuk, Tethys’ den, içerisinde 4 farklı ürün bulunan Tethys Eğitici Oyun Kartları seti kazanacak.
Konu bulunamadı. - Gruplar - Nurturia

arkadaşlar birşey sorcam size benim avondan kazandığım mascara henüz gelmedi ama bugün bir paket geldi içinde birkaç tane avon kataloğu avon satışıyla ilgili bilgilendirme birde sevk irsaliyesi var sevk irsaliyesinde avon mascara gözüküyor ama içinden çıkmadı size de böylemi geldi eğer öyleyse ne yapmalıyım sizce

melik
şekercik teşekkürlerr
numune ve yarışma bilgileriniz
için
rimelleri gelenler güle güle kullanın kızlarrrrr:12::16:

cnm inş çıkar bişey deil.
:69:

:28:

bolca hindiden anket dolduranlar
hediye yemek kitabıı kaç sayfa birde
sadece hindi yemek tariflerimi var söylermisiniz
resimlimi birde:1:
hehe birde kuşe kağıdamı baskılı:44::60::60::60::60::60::60::60::60:
ay yok kuşe kağıtsız kipatttt kullanamam ben:87::87:

ben bu migrostan kazandıım tatlıyı hiiiçççç beğenmedim hiç benim damak tadım değil eve misafir gelen bi arkadaşıma yediririm en iyisi :9::9::9::9:

Back