• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar benim bloğumdan dudu isimli bir arkadaş hediye kazandı tanıyan varmı firmaya bilgileri göndericem halen bekliyorum tanıyan varsa lütfen haber edin bugün aksama kadar bılgılerını gondermezse yıne cekılıs yapıcam yoksa

merhaba kızlarrr
bioblas a numune istediğime dair mesaj yolladım
göerednceklermiş bana geri döndüler. inş yollarlar :)))))))

Son düzenleme:
-Periodontoloji diş hekimliğinde hangi uzmanlığa verilen isimdir? diş eti hastalıkları

-siyatik ağrısı hangi hastalıkta olur? bel

-Süt dişlerinin ardından çıkan ilk sürekli diş ortalama kaç yaşında sürer? 6

-ERGENLİK KAÇ YAŞINDA BAŞLAR? 12

-Hangisi koroner arter hastalığının değiştirilebilir risk faktörüdür? sigara

-Tupbebek tedavısınde en son yonetmelıge gore 35 yas altı ve ustu kac embryo transfer edılır? 35 yas altı bır 35 yas ustu ıkı embryo transfer edılır.

-Skolyoz ameliyatının maliyeti neden yüksektir? Maliyet aslında yüksek değildir. Devlet hastaneleri ve üniversitelerde ortopedi ve travmatoloji kliniklerinde skolyoz ameliyatı ücretsiz yapılmaktadır

-Ortodontik tedavinin amacı aşağıdakilerden hangisinde doğru verilmiştir ? Ortodontinin amacı;çenelerin doğru fonksiyonu,bireyin doğru konuşması,çene ekleminin sağlığının korunması,Diş ve dişeti sağlığının sağlanması ve sürdürülmesi,yüz estetiğinin temin edilmesidir

- Son dönem böbrek yetmezliği olan bir hastada hemodiyaliz yapılabilmesi için altın standart tedavi nedir? arterio-venöz fistül

-Kalp kaç odacıktan oluşur? 4

-Ayak bileği burkulmalarında ilk yapılması gereken? Soğuk uygulamak

- Toplar damarların genişlemesine ne ad verilir? varis

- Dişeti kanamanız olduğunda hemen dişhekiminize müracaat edermisiniz ? kanamanın çok önemli olduğunu bildiğim için hemen dişhekimime giderim

- Skolyoz ameliyatının maliyeti neden yüksektir? Maliyet aslında yüksek değildir. Devlet hastaneleri ve üniversitelerde ortopedi ve travmatoloji kliniklerinde skolyoz ameliyatı ücretsiz yapılmaktadır.

- El ve koltuk altı aşırı terlemesinin tedavisi hakkında hangisi doğrudur? Kalıcı tedavi kapalı yöntemle yapılan sempatektomidir.

-Selülit tedavisinde neler yapılabilir? Hepsi, tek başına ya da kombinasyonlar tarzında uygulanabilir?

-

benden bu kadar kkızlar =)) :65:

Son düzenleme:
Ben de vaseline kampanyasına katılmıştım canım daha gelen giden yok... Ama fikrimühim biraz uzun sürüyor gelmesi diye biliyorum. Önümüzdeki hafta gelir herhalde :34:

Biraz önce bana bi paket geldi arkadaşlar,pantanenin serisi,içinde şampuan,saç kremi,serum,maske var hepsi de orjinal boy.denedim biliyorumdan gelmiş haberiniz olsun :)

kızlar bugün bana da bolca hindi den bi kargo gelmiş arasla, ,içinden bi dosyaya konmuş yemek kitabı çıktı hindi yemekleri kitabı anket doldurmuşum da ne ara doldurdum hatırlamıyorum olsun isteyen vrsa bi baksın netten:)

Back