Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şurda 2 bin oyu geçmem gerekiyor
lütfen oy verir misiniz bana :26:
çok rica ediyorum sizden Trendyol.com | Vogue'da SEN! | Profil | excalibur
Biraz önce bana bi paket geldi arkadaşlar,pantanenin serisi,içinde şampuan,saç kremi,serum,maske var hepsi de orjinal boy.denedim biliyorumdan gelmiş haberiniz olsun :)
canım herhangi özel birşey yapılmıyor denedimbiliyorum'da anketler oluyor çok nadir onları cevaplıyorsun. Yani hiç bilmiyorsun ne gelecek ne zaman gelecek. Onlar seçiyorlar göndericekleri kişileriyada bilen warsa :)
cnm pantene için ne yaptın da geldi denedim biliyorumdan
bende oy verdim :)
gecen hafta bana avondan kazandığım maskara geldi :)
canım herhangi özel birşey yapılmıyor denedimbiliyorum'da anketler oluyor çok nadir onları cevaplıyorsun. Yani hiç bilmiyorsun ne gelecek ne zaman gelecek. Onlar seçiyorlar göndericekleri kişileri
Ben geçen sene üye olmuştum bütün anketleri cevapladım (bir senedir topu topu 4-5 anket oldu zaten) 6 paket orkid bir de işte pantene serisi geldi bana da şimdiye kadar. Umarım yardımcı olabilmişimdir yüne birşey olursa sor tatlım
evet cnm ordan 2 kere geldi hediye bana:)
biara denedimbiliyorumda şampuanlarla ilgili anket vardı,onu doldurmuştum.sanırım o yüzden gönderdiler..üye iseniz size de gelir bence yani ekstra bişey yapmadım sadece anketi doldurdum.