• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlarrrrrrrrr benim harıbom hala gelmediiiii 12 kasımda kazanmıştım ama hala tık yokkk acaba hangi kargoyla geliyooooo :26:

bu topik süpermiş yaa =)bende katıldım kızlar aranıza denedimbiliyoruma üye oldum şimd ve anketlere katılmaya başladım neler yolluyorlar ve ne kadar zamanda?

evet kızlar ya denedimbiliyoruma bende dün katıldım bütün anketleri doldurdum ne zamana yolluyorlar bir şeyleri ki

bıoblas nekadar çok numune göndermiş
eşim bir döktü çekyata birsürü rahat 2o tane vardı yanii
çok güzeller
saç balsamı-saç bakım maskesi-saç şampuanı-
yüz yıkama jeli-selülit kremi-güneş kremi
50 factör
birdeeeee
avon anewden 2 adet numune gelmiş
numune istemiştikya
25 yaş üstü için krem
aa geldl demek sevindimm :))

mail attım sitelerinden 3 nünde. geri mail geldidün . adresinizi nufüs bilgilerinizi tam yazın diye. yazdım. bugün yurtiçi kargoyla geldi.

bıbolasa mail attın mumune istediğime dair.
2 gün sonra mail attılar aşağıdaki bilgileri gönderdiğiniz takdirde gönderim yapılacaktır dediler.
saç tipi
cilt tippi adres tel falan istediler.
kargo parası ödemedim onlara ait.. :)))):82:

denedim biliyorum öyle her anket doldurana yollucak die bişi yok nezaman yollamaya baslar sözü yanlıs o bakımdan bazen kampanya oluyor ozaman yolluyor herkese

günaydın bayanlar iyi sabahlarr
kontesim beğendim seni özel mesaj at makkaj topiğindekilere beğensinler :P
bu arada bayanlar desa açıklanmış birde romanın kombin yarışmasına giren varsa onlarda açıklanmış :)

rendecim tebrik ederim ne şanslısın

teşekkür ederim canım henüz gelmedi :43: gelsin resim eklicem :9:

Back