Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

heheh avon alışkanlık oldu artık bende makyaj malzemesi almıyorum artık kremlerini duş jellerini alıyorum dışarıdan daha uygun olduğu için :)

heheh avon alışkanlık oldu artık bende makyaj malzemesi almıyorum artık kremlerini duş jellerini alıyorum dışarıdan daha uygun olduğu için :)
evet duş jeli ve kremleri uygun:)
baby stara numune istedim 2 tane bez göndermişler..

bende üye olmuştum banada geldi 1 hafta önce filan :) opuyorumnanaktan

selam kızlar bir şey söylemek istiyoru kültfen çok fazla umutlanayın o site avonun resmi sitesi değil sonuçta...

selam renkli birden 3kiloluk omo total bu sabah geldi üye olmayanınız varsa hemen olun kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullan, bende yaklaşık 3 aydır oraya üyeyim, anketlerini de düzenli olarak dolduruyorum. Sen hergün doldurdun mu anketleri? bana neden gelmedi ya of. kızdım şimdi.

kızlar avonda sadece 5 begeni yetmiyor ayrıca 5 kişide gönderdiginiz öneriyi onaylayıp avon sayfasını begenecek unutmayın

Güle güle kullan, bende yaklaşık 3 aydır oraya üyeyim, anketlerini de düzenli olarak dolduruyorum. Sen hergün doldurdun mu anketleri? bana neden gelmedi ya of. kızdım şimdi.

daha önce denedim biliyorum a üye oldum birşey kazanamadık şimdide denemek bedavaya üye oldum 1 hafta öncesi filan kaydirigubbakcemile-------------------------------------------------------------------------------------------bayanlar renkli bire bende yeni üye oldum birşey sorucağım kazandığınız zaman tc isteniyormuş bir sorun olmasın ???? -----------------------------------------------------------------------------------------------lmaz:alsanaalsanasmile

katılmak isteyenleri faceboka eklemem lazım. oradan katılınıyor bi tek puan topla 100 puan ı phıne veriyor

Çok bilmiş bir çocuk(erkek) avonsupermagnify mesajlaşma bölümüne bir rimel uğruna eurovizyona döndürmüşsünüz burayı diye bir yorum yazmış.

Son düzenleme:
kızlar ben arkadaslarıma önerdim 5 kişi begendi sayfayı ve kazanmıs olmam gerek şu anda maskarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…