Linki kk öldürüyor.
Özelden facebook mailini yolla canım ekleyim. oradan msj atarım :smiley-cool:
gönderdim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Linki kk öldürüyor.
Özelden facebook mailini yolla canım ekleyim. oradan msj atarım :smiley-cool:
kızlar ben arkadaslarıma önerdim 5 kişi begendi sayfayı ve kazanmıs olmam gerek şu anda maskarayı
benim kimse beğenmiyo hıhhhhhhhhklava:
üzülme ben beğendim.
yok cnm avon sayfasını beğenmedi kimse arkadaşlarının beğenmesi gerekiyor yaa amannnnnnnnnnnnnn zaten bir halta benzemiyor avonun rimeli bir tane aldım bir kere kullandım duruyor kenarda iğrenççççççççççç sempatiksalakcinniklava:
oh oh uyanık seni iyi yapmışsın valla cnm fırsat kaçmaz bedava nede olsa :)benimkiler de beğenmedi sayfamı ama güzellik perisi için kendi kurduğum kardeşim,annem,babam,sevgilim,bir de mynet hesabımla toplam 5 hesapla kendi kendime arkadaş olup beğendim,böylelikle arkadaşlarım beğenmiş oldu.
valla rimel süpermis arkadas almıs mükemmel dedi kirpikleri harika yapmıssssssssssss yaşadıkkkkk
arkadas alamanyada orda cok önce cıkıyo ürünler canım süper dedi harika dedi mükemmel dedi
begendim canım
tşk ederim canımmm..
hepinizi beğendim bol şanslar
-------------EDAMMMMMMM------------ :))) cnmmm çok şükür konuşuyorsunn iyi canum bende bebiş istemeye başladım artıkın hadi hayırlısı inş. hayırlı zamanda allah ikimizide bebiklesin:))
canım bana slm verilseydi ben çoktan konuşmaya başlardım zatenn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım hayırlısı olsun biz de yeni yeni düşünüyoruzz en kısa zamanda umarım ikimizede nasip etsin :Saruboceq: