bana bi oje kurutucu önerebilir misin?
Ben Poshe kullanıyorum ama Türkiye'de var mı bilmiyorum. Yerli markalardan en iyisi Golden Rose Quick Dry gibi görünüyor. Sally Hansen'ın kurutucusu da iyiymiş ben kullanmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bi oje kurutucu önerebilir misin?
golden rose çatlayan ojeleri çok kalitesiz buldum ben, sürülmüyorlar. alix avien'dekiler şahane buna kıyasla. sen beğendin mi? renkler enterasan geldiği için yeşil ve sarısını almıştım ama hiç beğenmedim, alttaki ojenin de kırılmasına sebep oluyor yahu, bir gün önce sürdüğüm ve üzerinde top coat olan ojeyi dahi bozdu. hiç durmuyor çatlaması ayrıca, hani alix avien'dekilerin çatlaması 5 dakikada falan bitiyordu, bunlarda bir bakıyorum 1 saat sonra bile yüzey daha farklı bir hal alıyor, sanki canlı bi varlık gibi, sürekli hareket halinde, duramıyor =DD
flormar'ınkileri alıcam ama.. altın, gümüş, ışıltılı mor, yeşil, mavi falan var yahu. fiyatı da 2.75'miş. china glaze fault line alsam mı diyordum, o da sırf içinde ışıltı olması enterasan geldi diye. flormar aynısını yaptı yahu =D helal olsun bence. opi silver shatter'ın da aynısı var =D
Kıvam olarak beğenmedim, A. Avien'inkilerin yanından bile geçmez kalite olarak, ama zaten A. Avien ojeler de yerli markalar içinde açık ara farkla bir numara bence... Değişik renkleri için aldım Golden'lardan birkaç tane, biliyorsun A. Avien sadece 4 renk çıkardı.
Mor ve gri C. Glaze almıştım zaten, geçen gün de OPI silver shatter aldım (neyse ki Ebay'den oldukça ucuza alıyorum yoksa üzülürdüm benzerlerini burada görünce), Flormar'ları görmemiştim henüz, görseydim almazdım. En kısa zamanda Flormar'ın çatlayan ojelerinden de alacağım. Elite de çıkarmış pembesini ve lacivertini aldım geçen ay ama sonra keşke almasaydım dedim, sonuçta o renklerden daha önce almıştım. Bir de fırsatçılık yaptılar, çatlayan oje tutunca hemen fiyat yükseltti hepsi, umarım Flormar'ın fiyatı hep aynı kalır.
Ben çok seviyorum çatlayan oje olayını, zaten bu öyle bir şey ki ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor. :)
flormarın çatlayan ojesini beğenmedim almayın bence en iisi alix çatlayanda
flormar çatlayandan 2 renk aldım bence duruş olarak en iyisi çünkü krem değil ışıltılı hafif metalik gibi son katlada deli gibi parlıyor sürülüşü de bana güzel geldi alix avien cok koyu mesela golden rose beğendim ben elitenin kırmızısını almıştım ama piyasada en iyi hangisi dersen flormar derim açıkcası
Flamenca ben roon aseton siparişi vermek istiyorum netten ama senin yazdıklarını okuduktan sonra korkuyorum sen hangi siteden sipariş vermiştin(özelden söylermisin) eger başka sitelerde bulamazsam senin veridiğin adresten sipariş edeceğim
Gittigidiyor'dan aldım ağzını bantlamamışlar asetonların (2 şişe almıştım) yarısı dökülmüş geldi, kutunun hali feciydi. Kutuyu açarken yeni sürdüğüm ojelerim mahvoldu her yana saçılmış olan asetondan! "Bu nasıl bir ambalajlama şekli nasıl bantlamadan gönderirsiniz" diye başıma geleni anlattığımda da "kargolamayı sizden öğrenecek değiliz, sizden akıl alacak değiliz" şekilde çirkin bir tepki aldım. Bu anti profesyonel tutumların hiçbirini yabancı satıcılarda yıllardır görmedim ve bunu da satıcıya 2. mailimde yazdım. Ne hikmetse üç defadır gg'de böyle satıcılara rastlıyorum. Başkalarının yaşadığı kötü olayları da duyuyorum gg'de hiç denetim yok satıcılar at koşturuyor resmen. Ebay'deki disiplin ve profesyonelliğin zerresi dahi yok.
O satıcı 2 şişe daha aseton yolladı tabii, ya yollayacaktı ya da para iadesi yapması lazımdı, onların ağzını bantlamış neyse ki. :)) Demek ki akıl almaya ihtiyacı varmış! ) Buna rağmen yine de biraz akmıştı, şişe çok kalitesiz kapak oturmuyor zaten ama aseton güzel.
Bulabiliyorsan başka bir yerden almanı tavsiye ederim. Dili pabuç kadar olan saygısız satıcılarla muhatap olmazsın en azından. Meydanı boş buldukları için böyleler, müşteri kaybede kaybede akıllanırlar belki.
Biraz foto ekleyeyim... İlk iki fotoğraf geçen gün bahsettiğim She-siyah ile Golden Rose-kırmızı simli oje (160'lı bir numarası vardı unuttum bakmaya üşeniyorum şimdi. :) ) kombinasyonu... Kırmızı ve siyahı birbirine çok yakıştırıyorum...
Eki Görüntüle 205109
Eki Görüntüle 205110
Bu da dün sürdüğüm ojeler, Claire's marka iki oje de... Şimdi gidip numaralarına bakamayacağım, neon bir turuncu ve mavi işte. :)) Uçları soyuldu çünkü bu akşam ojemi değiştirmeden önce bir dolu iş yaptım, saç bakımı, cilt bakımı, banyo v.s. bu yüzden uçlardan soyulması normal. Ama zaten genelde Claire's ojeler çok dayanmıyor.
Eki Görüntüle 205113
Tırnaklarımın şu andaki hali... Bu akşam iki kat Orly Pure Porcelain üzerine Golden'ın çatlayan kırmızı ojesini sürdüm, bir kat da hızlı kurutucu cila. Orly'nin kıvamı çok kötüydü hiç istediğim gibi süremedim, sonra diplere ve yanlara bulaşan ojeleri temizledim ama bu fotoğrafları temizlemeden önce çektiğimden kötü görünüyorlar. Bir an önce bu kombinasyonu göstermek istedim çünkü ben bayıldım! Zaten bej-kırmızı uyumuna oldum olası bayılmışımdır, tırnakta da bence süper oldu. İlk defa denedim ama bu kombinasyonu defalarca kullanacağıma eminim. :)
Eki Görüntüle 205111
Eki Görüntüle 205112
Flamenca canım bunlar gerçekten mükemmel... Senin topiğide takip ediyorum çok güzel koleksiyonun var , tırnakların da çok hoşuma gidiyo vee özellikle şu kırmızı - beyaz çatlayan ojeli manikürüne bayıldım :81:
flemencaaaaaaaaa bu aseton genelde kuaför malzemeleri satan yerlerde bulunuyorrr bende bi kuaför arkadaşımdan ögrendim hatta söyledim banada alıcakkk 1 lt 6,5 tlll
ayyy süpersin ya tırnakların çok güzel çok bakımlı ojelerinde çok güzellll !
Gözlerime inanamıyorum... Şaşkınlık içerisinde tırnaklarıma bakıyorum... Golden Rose, Zoya - Apple'ın aynısını yapmış! Magic color no: 328. Bu ojeden bulduğunuz yerde 2 şişe alın derim, muhteşem! Zaten Apple da stoklamıştım ben ama bilseydim G. Rose böyle bir güzellik yapacak, o zaman başka Apple almazdım. Foto eklemek isterdim ama fotoğraf makinası bavulun içinde, yarın tatile gidiyorum. Bir süredir sayfamı ihmal ettim, bu süre içerisinde pek çok yeni oje denedim ve maalesef pek fotoğraf da çekmedim, oje sevdam aynen devam ediyor olsa da tanıtmaya üşenir oldum galiba, işte bu yüzden blog açmam konusunda ısrar edenlere olmaz diyordum, bu huyumu bildiğim için. :) Neyse, bir ara yine gelip sayfa sayfa oje anlatırım belki, kimbilir? :)
Son dönemde Flormar ve Golden Rose beni ciddi şekilde şaşırtmakta. Umarım bu çizgide devam ederler. Sevmediğim bu iki markayı 1-2 aydır sevmeye başladım bu yüzden. Hele ki bugün keşfettiğim no:328 sayesinde Türk ojelerinin gelişimi konusunda umutlarım ikiye katlandı. :)