Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avondan vücut spreyi aldım belli kullanılmıs daha öncede el kremi böyle gelmisti bir daha avondan birsey almam
spreyin şişesi şeffaf olduğu için belli oluyor.. el kremininde kenarına felan bulaşmıştı 4 ayda bozuldu zaten.Kullanılmış olduğunu nereden anladınız ?
spreyin şişesi şeffaf olduğu için belli oluyor.. el kremininde kenarına felan bulaşmıştı 4 ayda bozuldu zaten.
baska bi ihtimal yok gibi ki denenmesinden ziyade uzun süredir ondaymıs gibi 4 ayda bozulması hiç mantıklı değil çünkü.Taşıma durumundan kaynaklı şeffaf kapaklı spreylerde içinde nem vb bende gördüm. Bunlar temsilci aracılığıyla aldığım ürünler değil direkt firmadan tarafıma koli edilen ürünlerdi.
Sprey için taşıma kaynaklı olması muhtemel diyorum. Kremler genelde çok sıkı kapanmış geliyor.
Satın aldığınız temsilcinin ürünü denemiş olma ihtimali var mı ?
baska bi ihtimal yok gibi ki denenmesinden ziyade uzun süredir ondaymıs gibi 4 ayda bozulması hiç mantıklı değil çünkü.
hayır o ayın kataloğundan sipariş ettim. Sürekli birşeyler alanda biri değilim zaten kime denk gelirse ondan alıyorum. Yani bu ürünleri 2 farklı kişiden aldım.İndirim , fırsat broşüründen katalog satışından kaldırılmış ürün müydü el kremi ? Açılmadığı sürece en az 6 ay bozulmaması lazım aslında.
Temsilcinizi değiştirin veya üyelik ücreti kaldırılmışken şayet kendinize almak istediğiniz ürünler var ise , kendiniz üye olarak direkt firmadan ürün alabilirsiniz.
İlk defa duyuyorum, ben pek farketmedim açıkçası.. Zaten herkes indirimde olunca alıyor. Gidip de gerçek fiyatına alan görmedim.kızlar bu ay ıncandanse aldım yalnış yazdıysam anlayın:) Fakat iniidrmde olan parfumler hafıf kokuyor klıcı olmuyormui indirimde olduğu için esansı az oluyormuş doğrumu
İlk defa duyuyorum, ben pek farketmedim açıkçası.. Zaten herkes indirimde olunca alıyor. Gidip de gerçek fiyatına alan görmedim.[/QUOevet orası öyle fakat ben çok duydum canım yaa onaylayan kişilerde duydum bakalım bgun gelmiş ürünler sıkınıp görücez :)
İndirimden aldığım Rare Pearls ve Little Black Dress'i kullanıyorum, gayet kalıcı bence..evet orası öyle fakat ben çok duydum canım yaa onaylayan kişilerde duydum bakalım bgun gelmiş ürünler sıkınıp görücez :)
kızlar bu ay ıncandanse aldım yalnış yazdıysam anlayın:) Fakat iniidrmde olan parfumler hafıf kokuyor klıcı olmuyormui indirimde olduğu için esansı az oluyormuş doğrumu