Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AVON ürünleri kendi OBJEKTİFİMİZDEN resimli anlatım
- Konu Sahibi ilksah
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
avondan vücut spreyi aldım belli kullanılmıs daha öncede el kremi böyle gelmisti bir daha avondan birsey almam
Kullanılmış olduğunu nereden anladınız ?
- 10 Mart 2015
- 774
- 304
- 23
spreyin şişesi şeffaf olduğu için belli oluyor.. el kremininde kenarına felan bulaşmıştı 4 ayda bozuldu zaten.Kullanılmış olduğunu nereden anladınız ?
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
spreyin şişesi şeffaf olduğu için belli oluyor.. el kremininde kenarına felan bulaşmıştı 4 ayda bozuldu zaten.
Taşıma durumundan kaynaklı şeffaf kapaklı spreylerde içinde nem vb bende gördüm. Bunlar temsilci aracılığıyla aldığım ürünler değil direkt firmadan tarafıma koli edilen ürünlerdi.
Sprey için taşıma kaynaklı olması muhtemel diyorum. Kremler genelde çok sıkı kapanmış geliyor.
Satın aldığınız temsilcinin ürünü denemiş olma ihtimali var mı ?
- 10 Mart 2015
- 774
- 304
- 23
baska bi ihtimal yok gibi ki denenmesinden ziyade uzun süredir ondaymıs gibi 4 ayda bozulması hiç mantıklı değil çünkü.Taşıma durumundan kaynaklı şeffaf kapaklı spreylerde içinde nem vb bende gördüm. Bunlar temsilci aracılığıyla aldığım ürünler değil direkt firmadan tarafıma koli edilen ürünlerdi.
Sprey için taşıma kaynaklı olması muhtemel diyorum. Kremler genelde çok sıkı kapanmış geliyor.
Satın aldığınız temsilcinin ürünü denemiş olma ihtimali var mı ?
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
baska bi ihtimal yok gibi ki denenmesinden ziyade uzun süredir ondaymıs gibi 4 ayda bozulması hiç mantıklı değil çünkü.
İndirim , fırsat broşüründen katalog satışından kaldırılmış ürün müydü el kremi ? Açılmadığı sürece en az 6 ay bozulmaması lazım aslında.
Temsilcinizi değiştirin veya üyelik ücreti kaldırılmışken şayet kendinize almak istediğiniz ürünler var ise , kendiniz üye olarak direkt firmadan ürün alabilirsiniz.
- 10 Mart 2015
- 774
- 304
- 23
hayır o ayın kataloğundan sipariş ettim. Sürekli birşeyler alanda biri değilim zaten kime denk gelirse ondan alıyorum. Yani bu ürünleri 2 farklı kişiden aldım.İndirim , fırsat broşüründen katalog satışından kaldırılmış ürün müydü el kremi ? Açılmadığı sürece en az 6 ay bozulmaması lazım aslında.
Temsilcinizi değiştirin veya üyelik ücreti kaldırılmışken şayet kendinize almak istediğiniz ürünler var ise , kendiniz üye olarak direkt firmadan ürün alabilirsiniz.
- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ben de avon satışı yapıyorum. Birkaç öneri yapayım ben de;
Avon şampuanlarından uzak durun diyorum, saçları mahvediyor ve eskiye dönmesi zaman alıyor.
En son Nutra Effects BB kremini kullandım, açık rengini almama rağmen renk çok koyu geldi ve dokusunu da beğenmedim, tavsiye etmiyorum.
Argan yağlı saç bakım serumunu tavsiye ederim, aynı zamanda maskesi de var.
Vücut losyonlarının kokusu gerçekten uzun sürüyor, ben bu ikisini kullanıyorum. Hepsini de tavsiye ederim.
Gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum ama vadettiği şeyleri vermiyor, nemlendirmek amaçlı kullanıyorum yüzümü..
Gül suyu da güzel..
Fotoğrafa kanmayın, uygulayınca öyle görünmüyor. Soyduğunuzda da pek etkili değil, siyah noktaları derinlemesine temizlemiyor ne yazık ki..
Şimdilik bu kadar, daha sonra yine eklerim bir şeyler..
Avon şampuanlarından uzak durun diyorum, saçları mahvediyor ve eskiye dönmesi zaman alıyor.
En son Nutra Effects BB kremini kullandım, açık rengini almama rağmen renk çok koyu geldi ve dokusunu da beğenmedim, tavsiye etmiyorum.
Argan yağlı saç bakım serumunu tavsiye ederim, aynı zamanda maskesi de var.
Vücut losyonlarının kokusu gerçekten uzun sürüyor, ben bu ikisini kullanıyorum. Hepsini de tavsiye ederim.
Gece ve gündüz kremlerini kullanıyorum ama vadettiği şeyleri vermiyor, nemlendirmek amaçlı kullanıyorum yüzümü..
Gül suyu da güzel..
Fotoğrafa kanmayın, uygulayınca öyle görünmüyor. Soyduğunuzda da pek etkili değil, siyah noktaları derinlemesine temizlemiyor ne yazık ki..
Şimdilik bu kadar, daha sonra yine eklerim bir şeyler..
- 24 Kasım 2015
- 13
- 14
- 3
- 44
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
İlk defa duyuyorum, ben pek farketmedim açıkçası.. Zaten herkes indirimde olunca alıyor. Gidip de gerçek fiyatına alan görmedim.kızlar bu ay ıncandanse aldım yalnış yazdıysam anlayın:) Fakat iniidrmde olan parfumler hafıf kokuyor klıcı olmuyormui indirimde olduğu için esansı az oluyormuş doğrumu
- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
İlk defa duyuyorum, ben pek farketmedim açıkçası.. Zaten herkes indirimde olunca alıyor. Gidip de gerçek fiyatına alan görmedim.[/QUOevet orası öyle fakat ben çok duydum canım yaa onaylayan kişilerde duydum bakalım bgun gelmiş ürünler sıkınıp görücez :)
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
İndirimden aldığım Rare Pearls ve Little Black Dress'i kullanıyorum, gayet kalıcı bence..evet orası öyle fakat ben çok duydum canım yaa onaylayan kişilerde duydum bakalım bgun gelmiş ürünler sıkınıp görücez :)
- 24 Kasım 2015
- 13
- 14
- 3
- 44
- 23 Temmuz 2015
- 142
- 76
- 13
kızlar bu ay ıncandanse aldım yalnış yazdıysam anlayın:) Fakat iniidrmde olan parfumler hafıf kokuyor klıcı olmuyormui indirimde olduğu için esansı az oluyormuş doğrumu
Canım kalıcılıkta değişiklik olmaz çanta boyu ise milimi azdır sadece orjinal kutuysundaysa hiçbir fark yoktur sadece belirli dönemlerde firma indirim yapar
- 25 Aralık 2015
- 5
- 4
- 1
- 41
- 2 Mart 2014
- 137
- 4
- 48
- 29
Arkadaşlar Benm ikin ci kampanyam ama sipariş veremiyorum bu ay sipariş limiti-kredi kontrol yazıyo ne yapmam gerekiyor avonu aradım oradaki kadın notu aldım sizin siparişiniz gelicek dedi ama kala internette öyle yazıyor yardımcı olun lütfen bana perşembe günü de lazım ürünler off