Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şey itiraf etmek istiyorum her ay illaki 2-3 tane avondan ürün alırım ama bende pek sevdidiğimi söyleyemem bir tek avonun kalıcı olduğu için far away markasını seviyorum birde far siparişi verdim onu deniyiceğim yoksa gerisi püfffffffffff alsanaalsanasmile
evet duş jeli ve kremleri uygun:)heheh avon alışkanlık oldu artık bende makyaj malzemesi almıyorum artık kremlerini duş jellerini alıyorum dışarıdan daha uygun olduğu için :)
baby stara numune istedim 2 tane bez göndermişler..
selam renkli birden 3kiloluk omo total bu sabah geldi üye olmayanınız varsa hemen olun kaydirigubbakcemile3
selam renkli birden 3kiloluk omo total bu sabah geldi üye olmayanınız varsa hemen olun kaydirigubbakcemile3
Güle güle kullan, bende yaklaşık 3 aydır oraya üyeyim, anketlerini de düzenli olarak dolduruyorum. Sen hergün doldurdun mu anketleri? bana neden gelmedi ya of. kızdım şimdi.
iyi de bu link çalışmıyor.
Çok bilmiş bir çocuk(erkek) avonsupermagnify mesajlaşma bölümüne bir rimel uğruna eurovizyona döndürmüşsünüz burayı diye bir yorum yazmış.