• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bir şey itiraf etmek istiyorum her ay illaki 2-3 tane avondan ürün alırım ama bende pek sevdidiğimi söyleyemem bir tek avonun kalıcı olduğu için far away markasını seviyorum birde far siparişi verdim onu deniyiceğim yoksa gerisi püfffffffffff alsanaalsanasmile

heheh avon alışkanlık oldu artık bende makyaj malzemesi almıyorum artık kremlerini duş jellerini alıyorum dışarıdan daha uygun olduğu için :)

heheh avon alışkanlık oldu artık bende makyaj malzemesi almıyorum artık kremlerini duş jellerini alıyorum dışarıdan daha uygun olduğu için :)
evet duş jeli ve kremleri uygun:)
baby stara numune istedim 2 tane bez göndermişler..:emir_bebek:

bende üye olmuştum banada geldi 1 hafta önce filan :) opuyorumnanaktan

selam kızlar bir şey söylemek istiyoru kültfen çok fazla umutlanayın o site avonun resmi sitesi değil sonuçta...

selam renkli birden 3kiloluk omo total bu sabah geldi üye olmayanınız varsa hemen olun kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullan, bende yaklaşık 3 aydır oraya üyeyim, anketlerini de düzenli olarak dolduruyorum. Sen hergün doldurdun mu anketleri? bana neden gelmedi ya of. kızdım şimdi.

kızlar avonda sadece 5 begeni yetmiyor ayrıca 5 kişide gönderdiginiz öneriyi onaylayıp avon sayfasını begenecek unutmayın

Güle güle kullan, bende yaklaşık 3 aydır oraya üyeyim, anketlerini de düzenli olarak dolduruyorum. Sen hergün doldurdun mu anketleri? bana neden gelmedi ya of. kızdım şimdi.

daha önce denedim biliyorum a üye oldum birşey kazanamadık şimdide denemek bedavaya üye oldum 1 hafta öncesi filan kaydirigubbakcemile-------------------------------------------------------------------------------------------bayanlar renkli bire bende yeni üye oldum birşey sorucağım kazandığınız zaman tc isteniyormuş bir sorun olmasın ???? -----------------------------------------------------------------------------------------------:olmaz:alsanaalsanasmile

katılmak isteyenleri faceboka eklemem lazım. oradan katılınıyor bi tek puan topla 100 puan ı phıne veriyor

Çok bilmiş bir çocuk(erkek) avonsupermagnify mesajlaşma bölümüne bir rimel uğruna eurovizyona döndürmüşsünüz burayı diye bir yorum yazmış.

Son düzenleme:
kızlar ben arkadaslarıma önerdim 5 kişi begendi sayfayı ve kazanmıs olmam gerek şu anda maskarayı:D:D

Back