• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar benide beğenirmisiniz rica etsem...
2 oya ihtiyacım var...lütfen kızlar...
Giriş Yap | Facebook

kızlar bende tek tek beğeniyorum herkesi
yanlış anlamadıysam 5 kişinin beğenmesi yeterli ama 5 kişiyide avona üye yapman lazım hepsi bu kadar sanırım birde ilk 1000 kişi arasına girmek lazım

ya biz nerden bulupda üye edecez milleti bunlarda var millet üye olsun diye böyle şeyler çıkarıyolar...

o 5 kişi nasıl üye olcak acebaaaa? bende anlamadım hehe sürekli birilerini davet edicez o zaman hehehe elbet kabul eden çıkar

begendim canım ama senin ki abul edilmeyebilir cünkü gercek isminizden facebook hesabı olacak dio oku bak

beğendim canım benim oyumla 4 oldu..kaldı bir :)

kızlar sizi destekledim..
benimde 4 kişiye ihtiyacım var kampanyaları takip etmeyenlere zor geliyor biraz bu işler yerimseniben

Giriş Yap | Facebook

kimse slm vermediği için tek başıma da konuşamadıgım için başka çare kalmıyor kaydirigubbakcemile3
bende ist dan.. 1 seneyi aşkın süredir evliyim 0 çocuk annesiyim kaydirigubbakcemile3
yakında düşünüyorum inş kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar benide beğenir misinz ? ://apps.facebook.com/avonsupermagnify/the_photo.php?show_app=1225

bu arada ben geç gördüm ,oya ihtiyacı olan varmı hala oy vereyim

Giriş Yap | Facebook

kızlar benide beğenirmisiniz rica etsem...
Giriş Yap | Facebook

Günaydın bayanalr iyi sabahlar ben de katıldım bakalım :)))

banada oy verirmisiniz :P Giriş Yap | Facebook

Giriş Yap | Facebook kızlar banada destekk 1 oydayımm dahaaaaaaaaaa

özgecik beğedim canım,sende beni beğenir misin? Giriş Yap | Facebook

kızlar nol şanslar bir oy da benden sizee:))) mooonsero son 5. oyunuda ben vermiş bulundumm hihihihi opuyorumnanaktan inş. hepimiz rimelleniriz bu iş birliğiyle kimse rimelsiz kalmaz daaaaaaaaaaaaaaşşşş gibii kk kızları var arkamızda evelallaahhhhhhhhhaklinialirimsmileşakkıdısositososito

-------------EDAMMMMMMM------------ :))) cnmmm çok şükür konuşuyorsunn iyi canum bende bebiş istemeye başladım artıkın hadi hayırlısı inş. hayırlı zamanda allah ikimizide bebiklesin:)):emir_bebek:

Back