Selam cokiyibirinsan, ne zamandır oje muhabbetimiz olmadıydı, ben uzun süre pek giremedim foruma. Nasılsın? :) Revlon Scented ojelerin kokusu daha yoğun değil, daha gerçekçi, en azından şu ana dek denediklerim böyle. Şu an tırnaklarımda Cotton Candy var mesela, ben bu ojeyi sürerken çok bayık bir kokusu olabilir diye düşünmüştüm ama çok hafif bir şeker kokusu kaldı sadece... Bunlardan mutlaka alıp denemelisin.
O soyulan ojeleri almayı düşünmememin en önemli sebebi uçuk fiyatıydı yani onu alana dek biraz daha para ekler Chanel'in sevdiğim bir ojesini alırım daha iyi ama indirim de güzel indirimmiş 6.5 tl'ye inmesi süper, alıp deneyebilirim ama ben kesin tırnaklar soyarım onu, yani bende bir saat bile durmaz o ojeler. :)
Piggy'leri ben kızıma aldıydım bazen sürüyorum ona, çok renk seçeneği yok, olan hepsini aldıydım zaten. Türkiye'ye mi gelmişler? Geldiyse çok iyi çünkü çocuklar bir yana, asıl hamileler için çok iyi o ojeler.
Aslında ben de Metro serisinden seçerek oje alacaktım, tek tek satan bir satıcıdan 5-6 tane beğenip seçtim, fakat sonra baktım başka bir satıcı benim 5-6 oje alabileceğim fiyata koleksiyonun tamamını satıyor üstelik shipping de oje başına 1.20 dolar gibi bir fiyata geliyor, hal böyle olunca tamamını aldım tabii. Çünkü 12'li set olarak satan satıcı tek satmıyordu, diğeri de pahalı satıyordu, ondan 1 oje alana dek diğerinden 2 oje almış gibi oldum. :) Zoya öyle değildi, tanesi 7 dolar gibi bir fiyattı, koleksiyonda bende birebir aynısı olan ve çok özelliği olmayan renkler fazlaydı, ben de en beğendiklerimi seçip aldım Zoya satıcısından. :) Listesinde Ki'yi görünce onu da ekledim siparişime, eğer tırnağımda da tamamen şişedeki gibi durursa bir değil iki tane yedek şişe sipariş edebilirim şişedeki haline resmen aşık oldum!
Franken çalışmaları nasıl gidiyor? Ben bir cesaretle kullanmaya kıyamadığım minik kavanozlardaki opak pullarımı yarı yarıya quick dry kattığım şeffaf tırnak cilasına ekledim, tam hayal ettiğim gibi olacağını düşünüp heyecanlanırken bir baktım ki pullar tüm rengini vermiş, matlaşmış, dibe çökmüş.
Renkleri karıştırmak gibi olmadı, pullarda başarısız oldum.
Hem de tamamen bu iş için yapılmış pul kullanmıştım. En iyisi bir daha deneyip pulları ziyan etmeyeyim, manikür sonunda oje tırnağımdayken üstüne serpiştirip kullanırım hiç olmazsa...