• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
5 kişi beğenince herkes kazanıyor mu bilmiyorumkismile
bende beğeneyim sizde beğenin beni kaydirigubbakcemile4
cevap bekliyorum

avonun ifadeleri biraz çelişkili arkadaşlar. yarışma sayfasında sadece 5 kişiye tavsiye etmekten bahsediliyor. ama duvar yazılarında bu beş kişinin sayfayı beğenmesi gerektiği yazılmış. ayrıca duvarda yarışmanın yoğun ilgi nedeniyle sonlandırılacağı belitilmiş. bu da tuhaf zaten 1000 kişilik bir yarışma değilmiydi bu. ayrıca yarışma bitti mi bitmedi mi. belli değil. yine de ben beş arkadaş beğenisini tamamladım. şimdi dönüp bana yarışma bitmişti ama diyebilirler

avonun ifadeleri biraz çelişkili arkadaşlar. yarışma sayfasında sadece 5 kişiye tavsiye etmekten bahsediliyor. ama duvar yazılarında bu beş kişinin sayfayı beğenmesi gerektiği yazılmış. ayrıca duvarda yarışmanın yoğun ilgi nedeniyle sonlandırılacağı belitilmiş. bu da tuhaf zaten 1000 kişilik bir yarışma değilmiydi bu. ayrıca yarışma bitti mi bitmedi mi. belli değil. yine de ben beş arkadaş beğenisini tamamladım. şimdi dönüp bana yarışma bitmişti ama diyebilirler

amannn bi doğru düzgün yarışma yapsalar şaşarım zaten cnm alsanaalsanasmile

hayırlı cumalar topigin güzel fıstıklarıııııa.s.
ayy özge koptum nannn sen neymişin büle oyyy süpersin bacımkaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlarrrr :)

bugün çok vahşi gördüm sizi :D:D

Back