aldım teşekürler
ben de markafoni'den kırmızı bir şemsiye aldım :dance: Ihtiyacım vardı zaten 4.90'a geldi :sm_cool: Haber edene teşekkürler valla opuyorumnanaktan
ÖRTÜNÜ YESİNLER HARİBOCULAR SENİN RENDECİM cokacimcoook
07,09,2010 tarihinde kazandığım haribo paketim elime ulaştı :)) ayy sabah sabah ne sevindim çocuk gibi yaa.böğürtlene benzeyen bir şekerlemesi var onu yedim hemen çok güzeldi.gerisini evde devam edeceğiz ailece .sağolsun haribooooooo
merhaba kızlar benimde doğadan ım geldi bugün sağolsunlar :)
Hayat Magazin'in 7. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkel’den bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkel’den bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır.
http://www.hayat...su.com.tr/hayat_club/hayat_magazin.aspxDevamını Gör
‎3 kişiye Sermo klima kokusu (Hemen katılın) BeğenKazan | Sermo Klima Kokusu
‎2 kişiye Mecitefendi bal şampuanı (Hemen katılın) BeğenKazan | Mecitefendi Bal Şampuanı
‎3 kişiye Mecitefendi ayak bakım spreyi(Hemen katılın) BeğenKazan | Mecitefendi Ayak Bakım Spreyi
Emsan'ın değerli takipçileri, Hem Sana Hem Bana 4, 29 Eylül Çarşamba günü saat 12.00'de başlıyor! Bir hafta sürecek büyük heyecanın hediyeleri yine birbirinden şık ve kullanışlı... Tüm takipçilerimize şimdiden bol şanslar.
Emsan Mutfak Gereçleri | Facebook
Özgür Eller UHU Mini yarışmamız bugün başlıyor:)
UHU İLE EN EĞLENCELİ YAPIŞTIRMA ANINI ANLAT, EN ÇOK BEĞENİLEN DENEYİM SENİNKİ OLURSA,BİRBİRİNDEN FARKLI UHU’LARDAN OLUŞAN YAPIŞTIRMA SETİNİN SAHİBİ OLACAKSIN!
Yarışma
ayrıntılarını NOTLAR bölümünden okuyunuz…
...Facebook'a Hoş Geldin
SanDisk Türkiye 2. Bil
Kazan yarışmamızla karşınızdayız! Yarışmamıza katılın SanDisk'ten hediyeler kazanma şansını kaçırmayın.
SanDisk Türkiye Bil Kazan | Facebook
SENDE BURADA OLMAK İSTERMİSİN?: SİHİRLİ GÜZELLİK.COM&ENİYİMARKA.NET İŞBİRLİĞİYLE
SENDE BURADA OLMAK İSTERMİSİN?: EKSİKALMA.COM DAN 4 KİŞİYE HEDİYE ÇEKİ
SENDE BURADA OLMAK İSTERMİSİN?: Kampamia.com&Eniyimarka.net işbirliğiyle
BUN DESIGN
Yarışmamız
başlıyooor!.. I Love You Yastık Kılıfı adlı ürünümüz için
en iyi içerik açıklamasını duvarımıza yazın, en çok
beğeniyi alın. Bir I Love You Yastık Kılıfı kazanın !... Üstelik
...bu ürün artık sizin açıklamanız ile tanıtılsın Yarışma 26
...Eylül pazar gecesi 00:00 da bitecektir.
Not: Yarışmada
açıklamanızın aldığı "beğeni" ler sayılacaktır.
I love You Yastk Klf
Miaposta | Facebook
Giriş Yap | Facebook
Carte d'Or kazandırmaya devam ediyor, 1.000 kişiye dondurma hediyesinde son günler...
limango Türkiye Kampanya | Facebook
Limango'dan
25 TL'lik hediye çeki. Kanyon AVM'lerdeki Limango reklamlı asansörlerin
önünde fotoğrafını çekip Limango'ya ulaştırana 25 TL'lik hediye çeki
...hediye. Ayrıntılar Liman...go Türkiye sayfasında.
buldumbuldum.com Yeni slogan yarışması başlıyor!
Buzdolabı Saati adlı ürünümüz için en iyi sloganı duvarımıza yazın, sloganınız en çok beğeniyi alırsa bir Buzdolabı Saati kazanın!
Yarışma süresi 1 haftadır. 28 Eylül salıyı 29 Eylül çarşambaya bağlayan gece 00:00 da bitecektir. Yarışmada sadece sloganın aldığı like (beğe...ni) ler sayılacaktır, yorumlar sayılmayacaktır.
Herkese başarılar dileriz :)
buldumbuldum.com | Facebook Gör
"Kıvanç'ın Mavi'si Hangisi" uygulaması ile Kıvanç Tatlıtuğ'un o haftaki Mavi seçimini bil, ister Kıvanç'ın o hafta giydiği kıyafetler ister 150 TL yüklü Kartuş kart senin olsun. Seçime hemen başla!
Kıvanç'ın Mavi'si Hangisi? Facebook'ta
Mia Posta Bağ Bozumu Gezisi..İki şanslı çifte..
ayrıntılar için
Miaposta | Facebook
Yiyomiçiyom, "Fırsat Tahmin Oyununa" katılıp, ilk lezzet fırsatından ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz...Yiyomiciyom | İstanbul Günün Fırsatları
cevabımı başka sitede buldum :umursamaz:
zemuszemus
oohh afiyet bal şeker olsunnn :teytey:
afiyettt olsunnnn hihoyyyt
ooo siremim döktürmüşsün valla sağol kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?