• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende abimin eşi için milupaya üye olmuştum ordan hamilelikpaketi gelmiş gerçi bebiş oldu o gelene kadar ama yinede saolsunlar işimize yarar şeyler vardı niveanın ıslak mendili numunelik birkaçtane bitane çay bide niveanın indirimleri vardı biçok nivea ürününde yüzde 25 indirim vermişler

slm kızlar :D markafonıdekı ındırım bıttı dımı dun terlıklere baktm yada oncekı gun hatrlamıyorm tam burdan duymustum butun guzel terlıler bıtmıs kalanlarında numarası kalmamıstı bende şans yokkı zaten:d

Kızlar markofonide ruj ve fondotön indirimde acaba nasıl bi fikir verirmisiniz..indirim kuponumla alıcam

canım biraz araştırma yaptım marka hakkında... en önemli özelliğinin hipoalerjenik olduğu söylenmiş yabancı forumlarda. kalitesi hakkında da benim çıkardığım sonuç şudur: flormar ve maybelline ayarında bi marka. rujları beğenilmiş fondötenleri konusunda yarısı beğenmiş yarısı beğenmemiş. kremlerinin çabuk bozulduğu konuşuluyor. bana sorarsan sadece rujunu al derim. diğerleri için riske girme. yerimseniben

arkadaşlar niveanın kampanyası vardı ya hani maçların skorlarını doğru bilenlere gönderilen,bugün etkin dağıtımı aradım ve kazandığım niveaların orda bulunduğunu adres yetersizliğinden gönderilemediğini söylediler,üç gün içinde gönderilecekmiş,kazanılan niveaları gelmeyen arkadaşlar üşenmeyip etkin dağıtımı arasınlar:)))

Tüm soruları doğru yanıtlayan 1'inci, 5'inci ve 10'uncu kişileri sağlıklı hediyeler, soruların tamamını bilen ilk 100 kişiyi ise Acıbadem Ah Kalbim Kalp Yastıkları bekliyor.
ACIBADEM
cevaplar:

1 140/90
2 Tuz kısıtlaması
3 stresten uzaklaşmak
4 kalp atım hızının artması
5 Kan basınıcının artması
6 Aort damarı
7 Taşıkardi
8 Hipertansiyon
9 Miyokart infaktüsü
10 Hiçbiri
11 100
12 Anevrizma
13 Venöz tromboz
14 Emboli
15.Koroner arter hastalığı
16 altta yatan bir kalp hastalığı mutlaka vardır
17. 2. şık
18.Göğüs ön bölgesinde başlar- sol ya da sağ kola yayılır --18 koroner anjio------18 2. şık
19.4 odacık
20- Akut romatizmal ateş
21 akut romatizmal cevabı

Tüm soruları doğru yanıtlayan 1'inci, 5'inci ve 10'uncu kişileri sağlıklı hediyeler, soruların tamamını bilen ilk 100 kişiyi ise Acıbadem Ah Kalbim Kalp Yastıkları bekliyor.
ACIBADEM
cevaplar:

1 140/90
2 Tuz kısıtlaması
3 stresten uzaklaşmak
6 Aort damarı
7 Taşıkardi
8 Hipertansiyon
9 Miyokart infaktüsü
10 Hiçbiri
11 100
12 Anevrizma
13 Venöz tromboz
14 Emboli
17. 2. şık
18.Göğüs ön bölgesinde başlar- sol ya da sağ kola yayılır --18 koroner anjio------18 2. şık
19.4 odacık
20- Akut romatizmal ateş

sağol filizim.. çok eğiticiydi.. kaydirigubbakcemile5

ACIBADEM
cevaplar:

1 140/90
2 Tuz kısıtlaması
3 stresten uzaklaşmak
6 Aort damarı
7 Taşıkardi
8 Hipertansiyon
9 Miyokart infaktüsü
10 Hiçbiri
11 100
12 Anevrizma
13 Venöz tromboz
14 Emboli
17. 2. şık
19.4 odacık
20- Akut romatizmal ateş

tşkrler filiz ama 18.ç soruyu bilemedim sonuna yazmışsın hadi hyırlısı bakalıma.s.

ACIBADEM
cevaplar:

1 140/90
2 Tuz kısıtlaması
3 stresten uzaklaşmak
6 Aort damarı
7 Taşıkardi
8 Hipertansiyon
9 Miyokart infaktüsü
10 Hiçbiri
11 100
12 Anevrizma
13 Venöz tromboz
14 Emboli
17. 2. şık
19.4 odacık
20- Akut romatizmal ateş

tşkrler filiz ama 18.ç soruyu bilemedim sonuna yazmışsın hadi hyırlısı bakalıma.s.

tşkler ama 19u bilemedim

Back