• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
bu kitabı istemiştim kargo bedeli 4,5 tl di dün elime ulaştı bu yaş grubunda bebeği olab varsa şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabi çok güzel şeyler var için de üstelik bebeğinizle beraber yapacağınız testler yapmışlar çok da eğlenceli

canım nasıl başvuruluyor

tşk ederim cevapladığın için bu arada tekin acar claır sos in geldimi benimki geldi ama keşke yerine parfüm fln gelseymişbayanssulusmilebayanssulusmile
ooo çok oluyooo baya kaliteli amaaa
| Tadımca[/url] adresini girip deneyimini yazıyosun sonra bekliyosun mail fealan atmadılar bana direk geldi yani yurtiçi kargodan

50352_150324858340915_709_n.jpg

her 200.üyelerimize çeşitli armağanlar sunulacaktır.reklam amaçlı yapılan bu kampanyamızda üyelerimize indirim kupnu yada çeşitli hediyeler verilecek olup üye kitlemiz 1500 olduğunda da iphon çekilişi yapılacak tır...ilğinize teşekkürederiz KALEKİM.
reklam amaçlı yapılan bu kampanyamızda üyelerimize indirim kupnu yada çeşitli hediyeler verilecek olup üye kitlemiz 1500 olduğunda da iphon çekilişi yapılacak tır...ilğinize teşekkürederiz KALEKİM

2. SanDisk Bil Kazan Yarışması Başladı.
Haftanın sorusu:
Aşağıdakilerden hangisi SanDisk’in USB bellek ürün modellerinden biri değildir?

Altta yer alan formu eksiksiz doldurun, yarışmamıza katılın!

Cevabınız

SanDisk CZ50 Blade
SanDisk CZ36 Cruzer
SanDisk CZ37 Slice
SanDisk CZ40 Ultra Back Up
SanDisk CZ55 Extreme
SanDisk Türkiye Bil Kazan | Facebook

Kozlab Kozmetik | Facebook
Kozlabın linki bu arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
bu kitabı istemiştim kargo bedeli 4,5 tl di dün elime ulaştı bu yaş grubunda bebeği olab varsa şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabi çok güzel şeyler var için de üstelik bebeğinizle beraber yapacağınız testler yapmışlar çok da eğlenceli

bakım bunlara bn sağolun arkdaşlr

bnde istedmmm iiki istemişm anlmştm zaten bi gelsee hemen

bnmde fikrimühim paketim geldiii ne de özenmişlerrr tşklerr vllahii

güle güle kullanın ağluşunla...bende istedim kaç günde geliyor acaba...yarın ben şehir dışına çıkıyorum..
canım ben geçen cuma vermiştin siparişi ancak geldi
canım nasıl başvuruluyor

canım yukarsa yazmışlar linki bak yıkla yönlendiriyor sayfa zaten seni

siremim keinlikle çok güzel bi kitap eline geçtiğinde anlayacaksın

kızlar günaydın ... benim de fikrimühim im geldii. dediğin gibi çok özenmişler sağolsunlarrr :)

banada fıkrımuhımden geldı kargo ıkı gun once saolsunlar sekerlerıde pek guzeldı :D
gercı verdıgı mesaj cok cok dsha onemlı!!

günaydın bayanlar iyi sabahlar bol numuneli günler :)))
dün banada fikrimühim paketim geldi hemen dağıtmaya başladım :))))

ya evet çok fazla yorum oldu ben durumu bilmiyorum ama kazanamaynlar her zamanki gibi ortlaığı karıştırdı diye düşündüm hatta yorum yaptım :))))
konuyu bilen bi anlatabilir mi?

ya evet çok fazla yorum oldu ben durumu bilmiyorum ama kazanamaynlar her zamanki gibi ortlaığı karıştırdı diye düşündüm hatta yorum yaptım :))))
konuyu bilen bi anlatabilir mi?

5. kişi olmak için defalarca arkadaş olunmuş face duvar sayfasında duruyor.
özellikle bakmadım
alt alta aynı resimleri görünce dikkatimi çekti baktım
sonra söyledim sonra yzdıklarımı sildiler
bazıları da kıskanma demiş
yahu ben ordaki haksızlığı gösteriyorum kıskanıyor oldum
insanlar biraz baksa keşke üye toplamak için yapıyorlar sonra 50. kisi bu demişler hatun 3 kere arkadaş olmuş neyse artık sildim çıktım

canım ben geçen cuma vermiştin siparişi ancak geldi

canım yukarsa yazmışlar linki bak yıkla yönlendiriyor sayfa zaten seni

siremim keinlikle çok güzel bi kitap eline geçtiğinde anlayacaksın
geldi cnm bugünn hakkaten süperrr kızım 2 yaşına girince başlarız artık..

özellikle bakmadım
insanlar biraz baksa keşke üye toplamak için yapıyorlar sonra 50. kisi bu demişler hatun 3 kere arkadaş olmuş neyse artık sildim çıktım

evet büyük haksızlıktı. aferin sonuna kadar hakkını aradın, gördüm yazdıklarını.

07,09,2010 tarihinde kazandığım haribo paketim elime ulaştı :)) ayy sabah sabah ne sevindim çocuk gibi yaa.böğürtlene benzeyen bir şekerlemesi var onu yedim hemen çok güzeldi.gerisini evde devam edeceğiz ailece .sağolsun haribooooooo

özellikle bakmadım
hadi yaaa aslında benimde dikkatimi çekti arkadaş olunanlarda aynı kişiler vardı arka arkaya anlamadım ne olduğunu biz de çıkarız 2 hediye için uğraşmaya değmez kimseyle
07,09,2010 tarihinde kazandığım haribo paketim elime ulaştı :)) ayy sabah sabah ne sevindim çocuk gibi yaa.böğürtlene benzeyen bir şekerlemesi var onu yedim hemen çok güzeldi.gerisini evde devam edeceğiz ailece .sağolsun haribooooooo

güle güle yiyin canım afiyet olsun :)

arkadaşlar...... sizinde haberiniz olsun istedim
Markafoni'de Twigy terliklere özel %50 indirim kampanyası başladı. Birbirinden sevimli terlikleri kargo dahil 14.80TL'ye alabilirsiniz. Bitmedi. Eğer Avea hat sahibiyseniz ya da Avea kullanan bir tanıdığınız varsa cep telefonunuzun ...mesaj kısmına markafoni yazıp 5060'a mesaj atın. Gelen kodu sipariş sayfanıza ekleyin ve bu güzel terliklere kargo dahil 4.80TL'lik kargo ücretini ödeyerek sahip olun.

link : http://www.**************/i/inci_agcicek/

Back