• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yanlışlık.............

Son düzenleyen: Moderatör:
07,09,2010 tarihinde kazandığım haribo paketim elime ulaştı :)) ayy sabah sabah ne sevindim çocuk gibi yaa.böğürtlene benzeyen bir şekerlemesi var onu yedim hemen çok güzeldi.gerisini evde devam edeceğiz ailece .sağolsun haribooooooo

afiyet olsun aynı tarihde kazanmışız :)

hadi yaaa aslında benimde dikkatimi çekti arkadaş olunanlarda aynı kişiler vardı arka arkaya anlamadım ne olduğunu biz de çıkarız 2 hediye için uğraşmaya değmez kimseyle

güle güle yiyin canım afiyet olsun :)

teşekkür ederim canım
yanlış şeyi yapıştırdım
markofoni.com/avea

bende mesaj attım ama cevabı gelmedi henüz,şifre gelecekdi değil mi? gelsede alsam yaa çok tatlı terlikler varmış .
afiyet olsun aynı tarihde kazanmışız :)
sağol canım,seninkiler ç0kdan bitmişdir.benimkiler ancak geldi :))

hilesiz birşey yokki ne biçim birşey 50. kişiye nasıl insanlar yahu bunlar ........adam gibi çekiliş yapın bu leydi kozmetikte ilk yazan 10 kişiyeymiş ne saçma insanları birbirlerine düşürüyorlar :mymeka:

valla en güzeli haribo yapıo onun kadar olamadılar :))) avon bile rezillikti stok açılsın saldır alabilirsen ne ala :))))

5. kişi olmak için defalarca arkadaş olunmuş face duvar sayfasında duruyor.
özellikle bakmadım
alt alta aynı resimleri görünce dikkatimi çekti baktım
sonra söyledim sonra yzdıklarımı sildiler
bazıları da kıskanma demiş
yahu ben ordaki haksızlığı gösteriyorum kıskanıyor oldum
insanlar biraz baksa keşke üye toplamak için yapıyorlar sonra 50. kisi bu demişler hatun 3 kere arkadaş olmuş neyse artık sildim çıktım

ben de sildim.. bizi konu mankeni olarak kullanıp, hediyeleri tanıdıklara veriyorlar.. oh ne ala!.. :umursamaz:

kızlar siz de üyeliğinizi silin kozlab tan.. kullandırtmayın kendinizi.. gerçekten çok çirkindi yaptıkları.. Çok üzgünüm çoook

terliklerdeki markofoni aveada yardım

üye oluyorsun. terliği seçiyorsun. gayet normal alışveriş yapar gibi adımları ilerletiyorsun.
daha sonra ödeyeceğin tutar falan yazıyor aşağıda da kampanya kodu var. cebine gelen şifreyi oraya girdiğinde fiyatta düşüyor zaten. sonrra yine ilerliyorsun adımda.
bu sefer kart işlemi çıkıyor karşına.
kullanacağın kredi kartını hesap numaran işte her neyse yaz. sonra biter zaten.

Ben de markafoni'den kırmızı bir şemsiye aldım :dance: ihtiyacım vardı zaten 4.90'a geldi :sm_cool: haber edene teşekkürler valla opuyorumnanaktan

Back