• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
KAVŞAK" filminin galasına çift kişilik davetiye kazanmak ister misiniz? SinemaTV Fan Sayfasını beğenin ardından SinemaTV GALA DAVETİ | Facebook adresindeki formu doldurun. Seçilecek 30 çiftten biri olmaya hak kazanın ve "Kavşak" filminin galasında siz de yerinizi alın.

EstEmedica uluslararasi estEtik ve sac tedaVi merkezi olarak sitemize grup uyesi oldugunu belirtEn ilk 5 kisiye % 50 indirimle vE son
TEknoloji ile sac ekimi yapilacaktir... Este Medica – Tıbbın Ulaştığı En Güzel Nokta

ESSENTİA KOZMETİK ile tam 3 kişiye hediye varr....
Kamile'nin Dünyası: ESSENTİA KOZMETİK ile tam 3 kişiye hediyelerimiz varr....

bende abimin eşi için milupaya üye olmuştum ordan hamilelikpaketi gelmiş gerçi bebiş oldu o gelene kadar ama yinede saolsunlar işimize yarar şeyler vardı niveanın ıslak mendili numunelik birkaçtane bitane çay bide niveanın indirimleri vardı biçok nivea ürününde yüzde 25 indirim vermişler

banada geldı ondan ısıme yarayanları sakladım ceyızıme ılerde cocugum oldugunda kullanırım :) bebelactan onluk falan gelmıstı mamalarla onlarıda koydum dursun ılerde lazım olur kıtapları falan war cok gusel bılgıler yazıyor

bebelac için üyemi oldun canım yoksa mailmi attın

bebelac we herobaby aptamil uyeyım sıtelerıne zaten uye olurken formda yazıo numune hedıye ws seylerı ıstıomusunuz dıe
bende ısaretledım annem we kendı adıma heryere uye oldum hergun bısey gelıo:) deneyın sansınızı maıl atarak herobaby bebelac we aptamıl gondermıo uye olmanıs sart

Kampanya sonunda 2 üyemize Minik bez pasta ya da Organik minik bez pasta hediye.
İşte bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenler;

* Ponente Baby | Facebook adresine üye olun ya da Ponente Baby (ponentebaby) on Twitter adresinin takipçisi olun
* "www.ponentebaby.com adresindeki hangi üründe indirim vardır?" sorusunun cevabını ve facebook ya da twitter üye adınızla birlikte ponentebaby@hergunkampanya.com adresine mail atın çekilişe katılın. :emir_bebek:

dogadan ob tampon kozmolab nerelere yolladın gelsin diosan kargo ücretliler war onlarada yolla bide bişey sorabilirmiyim edit yazısı yok msjlarda sendede yokmu

valla canım son zamanlarda kızlar burda ne diolarsa hepsine gönderdim form mail attım numune istedim ama tık yok)
edit butonu kalktı canım

Back