Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
banada çıkmıyor canım..ben dışında herkese çıktı..
Iş yerinden birine sadece 1 gün doldurdum..o da çıkmış:):):)
ben 2 ağustostan beri kazanamadım:):):)

bir kere doldurup bırakma canım kendi adına 2-3 defa gönder mesela ben artık girmioyorum bile 1 kere dolduruom aklıma gelince :) gene kazanmışım ama gelmediler o ayrı6 tane kazandım 3ü geldi sadece

bir kere doldurup bırakma canım kendi adına 2-3 defa gönder mesela ben artık girmioyorum bile 1 kere dolduruom aklıma gelince :) gene kazanmışım ama gelmediler o ayrı6 tane kazandım 3ü geldi sadece

ben de her gün 1 er tane doldurup bırakıyorum...doğru söylüyorsun..:):):) a.s.
devam edeyim bugün bari
belki kazanırım..

kız bu nviea talih işi sanırsam
bi daha deniycem
ben de dün komşuma doldurdum ona da oğluna da çıkmış ay şansa bak:)

valla ben sizden daha yeni duydum bu nıveayı iki üç gündür dolduruyorum bir eşim adına bir kendi adıma bu sabah geldi kendi adıma şans galiba gerçekten

euphia die bi siteye rastladım organik bebek ürünleri satıyor mail attım belki bebeğime bikaç şey gönderirler haberiniz olsun kızlar:)

herkese slm,

Nivea nın bugün ki cevapları yanlış verilmiş,soruların cevaplarına tekrar bi göz atın derim ben :)

Bu arada ben de Denedimbiliyorum sitesinden 2 adet fairy 2 adet prima bez veee 1 çuval dolusu 1 yıllık orkid kazandım :))

nasıl kazanıyorsunuz bende denedimbiliyorumdaki anketleri, testleri yapıyorum ama hiçbirşey kazanamıyorum

valla ben de denedimbiliyorumda anketleri doldurdum birde bi ara arkadaşına öner vardı orkid ordan geldi,ama orkid dağıtımı bitmiş.

nivea'nın cevapları
c
b
c
c

numunecılerden bebısı olmayanlar suraya ısmını yazsın turbe zıyaretımız var yarın bebegı olmayanların gelıp dua ettıgı bı turbe ısımlerını versınler onlar ıcın dua edıyım.....

Allah razı olsun canım..
adım Tülin..
uzun zaman istedim tüpte yaptık ama olmadı..
artık kafamdan attım zamana bıraktım olursa olur kısmet..

Kızlar yazıcağım çok yer var çoğu sitede geciyor.Ama site ismi vermek yasak.Özelden msj atabilirim isteyene..Bazı sitelerde sırf bölümler var kim ne veriyor diye :)

eveet özelden gönderdim :) özel msj biraz geç gidiyor.birazdan gelicek diğerinize..Aklıma gelirse yazarım daha :) Site ismi yasak olmasa buraya yazayım :)

Back