Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şekerim kargo ücretsizmiş sık sorulan sorulara baktım orda kargo ücetsiz diyor bir de biz üye olup bekliyoruz sanırım görüşlerimizi ürün elimize ulaşınca belli bi süre tanınıyormuş o sürede belirtiyormuşuz ben öyle anladım da emin olamadım ondan sorudm

şekerim kargo ücretsizmiş sık sorulan sorulara baktım orda kargo ücetsiz diyor bir de biz üye olup bekliyoruz sanırım görüşlerimizi ürün elimize ulaşınca belli bi süre tanınıyormuş o sürede belirtiyormuşuz ben öyle anladım da emin olamadım ondan sorudm

cnm ben biraz yorum okudum başka bir forum sitesinden denedim biliyorum daha güvenilir ve iyiymiş ona bakayım bide

güvenli de daha bir hayrını görmedim. ne gelen var ne giden..
denedimbiliyorum daha güzel ordan ariel paketi gelmişti bana

saol cnm bende üye oluyım ozaman denedim biliyorumun face dede sitesi varmış:D şimdi gördüm baya üyesi var maşallahhh ve kullanıcı yorumlarıda iç açıcıı :)düşünsene yaa 1 çuval orkid allaaaaaaaah:)))))))delikafadulden:roflol:

denedim biliyoruma üye oldum ama ben böyle şeylerden tırttığım halde üye oluyorum bişey olmaz dimi kızlarrrr ama burda ne yapılıyo çözemedim daha aktivasyon mesajıda gelmedi üyeliğimi aktif etmem için

ay deryainci ne bileyim saadet zinciri gibi bişey sanki bu.

ayy çok güldümm :lepi:

--------cnm iyimiştebilmiyorumkismile bu bana nedense b,raz ürkütücü geldi pek kafama yatmadı yaniboshayallersmile

ürkütücü değil ama insan tırsıyor :)

inci,melike,lale,tülin bugün allahın ıznıyle gıdecegız ve sızın ıcın ozel dua edecegım ben tokatlıyım bızım bulundugumuz ılcede SEYH MAHMUT turbesı derler hatta sadettın teksoy bıle programında gostermıstı normalde gıdılır turbenın yanında yatma yerı var orda yatırılır ve gece yatmadan basucuna bebegın olmasını ısteyen elma koyar o elma sabaha dıslenırse bebek kesın olur dıslenmezse olmaz istanbuldan gelip bebegı olmaz denılen kısının bebegı oldugunu bılırım ınsallah yolunuz bu tarafa duserse mısafırde ederım gıderızde ama ben sızın nıyetınıze bugun duamı edıcem allahım ınsallah hayırla kabul eder.....

canım Allah razı olsun
ben bu aksam baş ucuma bir elma bırakacağım
kalbim yanında belki gelir akşam banada

Kızlar ama her bulduğunuz yerede üye olmayın ben gibi..Durmadan reklam msjları geliyor cebime ..Akşama kadar ifrit oluyorum :))):umursamaz:

kızlar nivea yı bende yaptım sağolun.
geçenlerde glade den küçük bir şişe oda kokusu gelmiş.
lansinosha gıcık oldum yollamadılar. mail atıp sitem edicem.

denedim biliyorum anketlere katıldık hadi hayırlısıı allahım yüzümü kara çıkarma:D kocişimin teline reklammı gelicek ne diyorsunuz sizzzzzzz EYVAHLAR OLSUN :bbo:

Back