Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar denemek bedava nasıl bir site sizce ürün gönderiyolarmı ;güvenlimi kargo ücreti varmı neler gönderiyolar ayyyy ne çok soru sordummm:a015::uhm:
şekerim kargo ücretsizmiş sık sorulan sorulara baktım orda kargo ücetsiz diyor bir de biz üye olup bekliyoruz sanırım görüşlerimizi ürün elimize ulaşınca belli bi süre tanınıyormuş o sürede belirtiyormuşuz ben öyle anladım da emin olamadım ondan sorudm
güvenli de daha bir hayrını görmedim. ne gelen var ne giden..
denedimbiliyorum daha güzel ordan ariel paketi gelmişti bana
olmadı şimci şekercik :1no2::)))
çok reşekkür ederim cevabın için
ay deryainci ne bileyim saadet zinciri gibi bişey sanki bu.
--------cnm iyimiştebilmiyorumkismile bu bana nedense b,raz ürkütücü geldi pek kafama yatmadı yaniboshayallersmile
inci,melike,lale,tülin bugün allahın ıznıyle gıdecegız ve sızın ıcın ozel dua edecegım ben tokatlıyım bızım bulundugumuz ılcede SEYH MAHMUT turbesı derler hatta sadettın teksoy bıle programında gostermıstı normalde gıdılır turbenın yanında yatma yerı var orda yatırılır ve gece yatmadan basucuna bebegın olmasını ısteyen elma koyar o elma sabaha dıslenırse bebek kesın olur dıslenmezse olmaz istanbuldan gelip bebegı olmaz denılen kısının bebegı oldugunu bılırım ınsallah yolunuz bu tarafa duserse mısafırde ederım gıderızde ama ben sızın nıyetınıze bugun duamı edıcem allahım ınsallah hayırla kabul eder.....
inşallah olur bebekleriniz Amin
not: türbelere değil Allah'a dua edin... Allah'tan başkasından medet ummayın!