Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende nivea renklibir sitesinden saç toplayıcıı excell cd si orjinal windows xp cd ixoradan numune parfümm salyangoz kremi ..aklıma gelmicek fazla :) bugün bir sürü yer keşfettim yarın yazayım size :)

numunecılerden bebısı olmayanlar suraya ısmını yazsın turbe zıyaretımız var yarın bebegı olmayanların gelıp dua ettıgı bı turbe ısımlerını versınler onlar ıcın dua edıyım.....

numunecılerden bebısı olmayanlar suraya ısmını yazsın turbe zıyaretımız var yarın bebegı olmayanların gelıp dua ettıgı bı turbe ısımlerını versınler onlar ıcın dua edıyım.....

canım benim
Allah rızası için beim adımada bir bebek için dua edermisin
Allah Razı olsun
inci

ay canım alllahım senden bin kere razı olsun nolur benim içinde edermisin??
adım melike...şimdiden çok soal bitanemm rabbim kabuk etsin inşallahholumunekankayizsmile :Saruboceq: :ecrin_bebek:

ay canım alllahım senden bin kere razı olsun nolur benim içinde edermisin??
adım melike...şimdiden çok soal bitanemm rabbim kabuk etsin inşallahholumunekankayizsmile :Saruboceq: :ecrin_bebek:

kaç aydır bekliyorsun canım
ben 1 senedir istiyorum her ay hüsran

banada arkadaşlar.. Adım lale..
Olmuyor değil ama istiyorum artık...

1 c
2 b
3 b
4 b

kızlar nıwea bugunkı cewapları sımdıden bol sans
cnm çok sağol
ya bişi sorcam şimdi ben geçende niveadan eşim adına kazandım
kendim adına kazanamadım katılıyorum daha
bi daha eşim adına katılınca kazanır mıyız
yani bir isme bikaç kez gönderiliyormu
kaç aydır bekliyorsun canım
ben 1 senedir istiyorum her ay hüsran

cnm pes etmyin endişelenmeyin ben 2 yıl denedim tam 2. yılda oldu:) dr dr gezdik bişey de çıkmadı hsg filan çekildei yok bişi. ama sonra kendiliğinden oldu zamanını bekliyor annesi hem de öyle denk geldi ki hesaplasam olmazdı ben öğrt.im, eylülde okullar açılmadan bi gün önce doğum öncesi iznim başladı ben hesaplasam denk gelmezdi bebiş hesaplayınca oldu işte :roflol:

cnm çok sağol
ya bişi sorcam şimdi ben geçende niveadan eşim adına kazandım
kendim adına kazanamadım katılıyorum daha
bi daha eşim adına katılınca kazanır mıyız
yani bir isme bikaç kez gönderiliyormu

cnm pes etmyin endişelenmeyin ben 2 yıl denedim tam 2. yılda oldu:) dr dr gezdik bişey de çıkmadı hsg filan çekildei yok bişi. ama sonra kendiliğinden oldu zamanını bekliyor annesi hem de öyle denk geldi ki hesaplasam olmazdı ben öğrt.im, eylülde okullar açılmadan bi gün önce doğum öncesi iznim başladı ben hesaplasam denk gelmezdi bebiş hesaplayınca oldu işte :roflol:

canım bende kendi adıma dolduruyorum şu niveayı bana bir türlü çıkmıyor..eşime 2. çıktı...sürekli katılıyorum ben..çıkıyor yani..

selam kızlarr şimdi nıveadan geldi banada küçük falan ama güzel beğendim bişey sorucam bu kendi adıma geldi aynı adrese eşimin adıyla yene katılsam gelirmi yada herkese bir defamı yolluyorlar acaba bilen cvp larsa çok sevinirim

Back