kizlar bende nivea kazanmisim, birsey yapmam gerekiyormu mail falan atmalimiyim nivea'ya, birsey daha, kargo ucretini kim karsiliyor?
kargo ücreti ödemiyorsun , bir şey yapmana gerek yok cnm bekleyeceksin sadece:)
yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bende nivea kazanmisim, birsey yapmam gerekiyormu mail falan atmalimiyim nivea'ya, birsey daha, kargo ucretini kim karsiliyor?
Arkadaşlar
limitsizsms. com sitesinden bedava her yöne sms yollayabilirsiniz. Hem de numaraniz belli olmadan, istediğiniz kadar . :)
1 c
2 b
3 b
4 b
kızlar nıwea bugunkı cewapları sımdıden bol sans
numunecılerden bebısı olmayanlar suraya ısmını yazsın turbe zıyaretımız var yarın bebegı olmayanların gelıp dua ettıgı bı turbe ısımlerını versınler onlar ıcın dua edıyım.....
numunecılerden bebısı olmayanlar suraya ısmını yazsın turbe zıyaretımız var yarın bebegı olmayanların gelıp dua ettıgı bı turbe ısımlerını versınler onlar ıcın dua edıyım.....
ay canım alllahım senden bin kere razı olsun nolur benim içinde edermisin??
adım melike...şimdiden çok soal bitanemm rabbim kabuk etsin inşallahholumunekankayizsmile :Saruboceq: :ecrin_bebek:
cnm çok sağol1 c
2 b
3 b
4 b
kızlar nıwea bugunkı cewapları sımdıden bol sans
kaç aydır bekliyorsun canım
ben 1 senedir istiyorum her ay hüsran
cnm çok sağol
ya bişi sorcam şimdi ben geçende niveadan eşim adına kazandım
kendim adına kazanamadım katılıyorum daha
bi daha eşim adına katılınca kazanır mıyız
yani bir isme bikaç kez gönderiliyormu
cnm pes etmyin endişelenmeyin ben 2 yıl denedim tam 2. yılda oldu:) dr dr gezdik bişey de çıkmadı hsg filan çekildei yok bişi. ama sonra kendiliğinden oldu zamanını bekliyor annesi hem de öyle denk geldi ki hesaplasam olmazdı ben öğrt.im, eylülde okullar açılmadan bi gün önce doğum öncesi iznim başladı ben hesaplasam denk gelmezdi bebiş hesaplayınca oldu işte :roflol:
canım bende kendi adıma dolduruyorum şu niveayı bana bir türlü çıkmıyor..eşime 2. çıktı...sürekli katılıyorum ben..çıkıyor yani..