seviyom86 hadi hayırlı olsun 10 oldun :))))))))) bak dediğin gibi olmayabiliomuş başka hesabım kalmadı bütün oyları kullandım :)))))
bol şans sevtapcım tanıdığın herkese söle eşinin dostunun kimin maili varsa avonn sayfasını beğendilerse önceden oy vermeden önce beğenmekten vazgeç desinler oy versinler sonra yoksa oy verilmiyor :) benimde oyum gitti kalsa sanada verirdimbu arada kendine oy vermeyi denesene geçen sefer veriliyorduboshayallersmile
aaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden çok şaşırdım:sm_cool:...ayyyyyy çooooookk teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevde misafirlerim var yeni gördüm çoook sevindim.olumunekankayizsmile
ya ben bir türlü bulamıyorum begenmekten vazgeç yazısınıkafamçokkarıştıkızlar açıkladım ya az önce okumuyonuzmuuuuuu
AVON sayfasını önce beğenmekten vazgeçin sonra oyunuzu verin sayfayı beğen çıkıyor o zaman
epilasyonfırsatı
kızlar izmir de olanlar ve herkesten rica ediyorum..
linke tıklayıp beğenirseniz ve beğenen kişi 30 a ulaşırsa lazer epilasyon fırsatı 1 lira olucak sınırlı da olsa..
yardım edin 30 olsun nolur...
canım sayfamı begenilecek ben begendim..yoksa senin yorumun falanmı begenilecek.bilmiyorumkismile
Son düzenleme: