Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
seviyom86 hadi hayırlı olsun 10 oldun :))))))))) bak dediğin gibi olmayabiliomuş başka hesabım kalmadı bütün oyları kullandım :)))))

bol şans sevtapcım tanıdığın herkese söle eşinin dostunun kimin maili varsa avonn sayfasını beğendilerse önceden oy vermeden önce beğenmekten vazgeç desinler oy versinler sonra yoksa oy verilmiyor :) benimde oyum gitti kalsa sanada verirdim :( bu arada kendine oy vermeyi denesene geçen sefer veriliyorduboshayallersmile

aaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden çok şaşırdım:sm_cool:...ayyyyyy çooooookk teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevde misafirlerim var yeni gördüm çoook sevindim.olumunekankayizsmile

kızlar açıkladım ya az önce okumuyonuzmuuuuuu

AVON sayfasını önce beğenmekten vazgeçin sonra oyunuzu verin sayfayı beğen çıkıyor o zaman
ya ben bir türlü bulamıyorum begenmekten vazgeç yazısınıkafamçokkarıştı
epilasyonfırsatı

kızlar izmir de olanlar ve herkesten rica ediyorum..
linke tıklayıp beğenirseniz ve beğenen kişi 30 a ulaşırsa lazer epilasyon fırsatı 1 lira olucak sınırlı da olsa..
yardım edin 30 olsun nolur...

canım sayfamı begenilecek ben begendim..yoksa senin yorumun falanmı begenilecek.bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
banvittede bir kampanya var çok karışık ya-*:çok üzgünüm:-*-*-*-*- SEVİOM 86-*-*-*-*-*- cnm avon sayfası sol alttarafta beğenmekten vazgeç seçeneği var:smiley-cool:

teşekkür ederim magrenta..
dünde aromaterapik masaj ya da selülit masajını 1 liradan sundular..
ya evet dün kaçırdım yaaaaaa :(((
ya bu primaya video yüklenmiyo.
yükleniyor diyo ama 2 saattir bekliyom yüklemiyor...sinir oldum :jeyyar:
canım yoğundur internet sonmra yine dene sabahtan falan
ya ben bir türlü bulamıyorum begenmekten vazgeç yazısınıkafamçokkarıştı

canım sayfamı begenilecek ben begendim..yoksa senin yorumun falanmı begenilecek.bilmiyorumkismile

bişey deil canım benim yazımın içinde teşekkür etmişin bende kızıodum teşekkür etseydin die

avon türkiye sayfasına giriceksin ordan beğenmekten vazgeç demen lazım

arkdaşın verdiği linle tıkla şehir fırsatı face sayfası çıkıyor orda ki ilk yazıyı oku anlarsın zaten

banvittede bir kampanya var çok karışık ya-*:çok üzgünüm:-*-*-*-*- SEVİOM 86-*-*-*-*-*- cnm avon sayfası sol alttarafta beğenmekten vazgeç seçeneği var:smiley-cool:

ya evet dün kaçırdım yaaaaaa :(((

canım yoğundur internet sonmra yine dene sabahtan falan

şimdi bi deniyorum.inş bulurum.
bişey deil canım benim yazımın içinde teşekkür etmişin bende kızıodum teşekkür etseydin die

avon türkiye sayfasına giriceksin ordan beğenmekten vazgeç demen lazım

arkdaşın verdiği linle tıkla şehir fırsatı face sayfası çıkıyor orda ki ilk yazıyı oku anlarsın zaten

evet ya yanlış yere yazmışım şimdi düzelttim:kedi:
tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan

bende tatilde yoktum,

glade gelmiş ufak bir deneme parfüm.
knorrdan 4 çorba ve tavuk harcı
renklibirden kas geliştirme aleti

bu kadar

Back