Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://img87.imageshack.us/img87/9828/dsc07099t.jpg
buda avondan numune isteyenlerin paketi bugun geldi..denizcek =) kocasının prensesi adlı arkadaşıma yollıcam birazdan![]()
sedef hastalığına karşı doğal çözüm. arkadaşlar ben birtanıdığıma istedim sedef hastalığına karşı şampuan ve losyondan 34 adet numune gönderdiler sizde isteyebilirsiniz.
http://www.sedefix.com/index.asp?x=tr
Ben de aile üyelerimden biri için numune istedim ancak şöyle bir yanıt geldi:
"Özellikle reklamlarımızın başlamasından sonra çok fazla numune talebi almaya başladık ve şimdiye dek numune isteyen çok sayıda kişiye ulaştırdığımızdan numune stoklarımız çok azaldı. Bu nedenle, elimizdeki numunelerden sadece gerçekten ürüne ulaşamayacak; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit gibi eczanelerinde de ürünün kolaylıkla bulunabileceği şehirler dışındaki illerden gelen numune taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. İstanbul içinde broşürlerimizin bulunduğu çoğu eczanede ürünümüzün numunelerinden de bulabilirsiniz. Eğer uğradığınız bir eczanede ürünümüzü ya da numunelerini bulamazsanız lütfen bizimle tekrar irtibata geçiniz. Biz doğrudan eczanenizle irtibata geçip bir şekilde numunemizden, ürün tanıtıcı broşürlerimizden ve de ürünlerimizden ulaştırmaya çalışırız. İlginize çok teşekkürler. Geçmiş olsun."
Yani İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmit'te oturuyorsanız boşuna numune istemeyin:))
alıntı
meraba arkadaşlar rosense den numune istedim numune ugulamamız yoktur dediler bende bi mail daha attım denemekte ısrarcıyım dedm bakalım ne gelick ben şansızım galiba arkadaşlar yazdığınız her yere yolladım ama rosenseden başka dönen olmadı oda olumsuz cvp verdi saten:umursamaz:
cnmcım iletişimden mi yazmıştın
evet canım iletişimden yazdım hepsine rosense daha sonra mailime gönderdi yazıyı
ben bugün tekrar rosense nın iletişiminden tekrar istiyorum diye mail yolladım