• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kampanya dönemi içerisinde, Türkiye genelinde satış noktalarında Selva ürünlerinden satın alanların ürün paketlerinin arkasında bulunan puanlardan toplam 250 ve katlarında puan toplayanlardan ürün ambalajlarının üzerinde belirlenen kısım ile birlikte adı- soyadı- yaş- adres ve telefon bilgilerini SELVA GIDA P.K. 28 KONYA adresine 10.01.2010 tarihine kadar eksiksiz bir şekilde gönderenler çekilişe katılarak muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalıyor...

4 kişiye MTV EMA Berlin 2009 Ödül Törenine gitme hakkı
4 kişiye Sony Ericsson SE W595 Cep Telefonu
15 kişiye Vodafone Mobil Modem

28 Eylül - 12 Ekim tarihleri arasında Türkiye genelinde, live.vodafone.com.tr sitesine üye olup sitedeki soruları cevaplayarak her gün ”Vodafone Ödüllü Bilgi Yarışması”na katılanlar muhteşem hediyeler kazanma şansı yakalıyor...

Tanışma paketiniz rafinera'da sizi bekliyor

Hedefinize uygun beslenme planını seçin ve bir günlük mönü olarak deneme şansını yakalayın.

Deneme paketimizin amacı yemek kalitemizi, servisimizi ve hizmetimizi test edip rafinera ile uzun soluklu bir programa tam güven ile başlamanızı sağlamaktır.

Ayrıntıları öğrenmek ve kayıt olmak için lütfen rafinera hizmet hattını arayınız.

sedef hastalığına karşı doğal çözüm. arkadaşlar ben birtanıdığıma istedim sedef hastalığına karşı şampuan ve losyondan 34 adet numune gönderdiler sizde isteyebilirsiniz.
http://www.sedefix.com/index.asp?x=tr
Ben de aile üyelerimden biri için numune istedim ancak şöyle bir yanıt geldi:

"Özellikle reklamlarımızın başlamasından sonra çok fazla numune talebi almaya başladık ve şimdiye dek numune isteyen çok sayıda kişiye ulaştırdığımızdan numune stoklarımız çok azaldı. Bu nedenle, elimizdeki numunelerden sadece gerçekten ürüne ulaşamayacak; ıstanbul, Ankara, Bursa, ızmit gibi eczanelerinde de ürünün kolaylıkla bulunabileceği şehirler dışındaki illerden gelen numune taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. ıstanbul içinde broşürlerimizin bulunduğu çoğu eczanede ürünümüzün numunelerinden de bulabilirsiniz. Eğer uğradığınız bir eczanede ürünümüzü ya da numunelerini bulamazsanız lütfen bizimle tekrar irtibata geçiniz. Biz doğrudan eczanenizle irtibata geçip bir şekilde numunemizden, ürün tanıtıcı broşürlerimizden ve de ürünlerimizden ulaştırmaya çalışırız. ılginize çok teşekkürler. Geçmiş olsun."

Yani ıstanbul, Ankara, Bursa ve ızmit'te oturuyorsanız boşuna numune istemeyin:))

alıntı

İxora marka parfümleri denemek istiyordum tester rica ettim mail filan gelmedi henüz ve ben gerçekten şanssız biriyim yollayacaklarınıda pek sanmıyorum ,ixoradan gelenlerin fotoğrafları diğer sayfalarda varmı bilmiyorum ama fotoğraf paylaşılırsa çok sevineceğim...

web'de araştırdım biraz, numune dağıtımı yapan şirketler buldum ama ne olduklarını bilmiorum. daha önce başkası tarafından paylaşıldı mı bilmiorum. işinize yarar mı onu da bilmiorum.. paylaşmak istedim..

Vezirağaç > Numune İstek Formu
NUMUNE İSTEK FORMU
Canerkitabevi.com - caner kitabevi Resources and Information.This website is for sale! (sadece öğretmenler içinmiş)
http://www.tekaykimya.com.tr/numune_istek.htm
Aromis Numune Talep Formu
...::: daha fazlası için: Üstün :::...
Atmaca (iletişim bölümündeki mail adresinden isteniyomuş)
::GARANTEKS::

alıntı

sedef hastalığına karşı doğal çözüm. arkadaşlar ben birtanıdığıma istedim sedef hastalığına karşı şampuan ve losyondan 34 adet numune gönderdiler sizde isteyebilirsiniz.
http://www.sedefix.com/index.asp?x=tr
Ben de aile üyelerimden biri için numune istedim ancak şöyle bir yanıt geldi:

"Özellikle reklamlarımızın başlamasından sonra çok fazla numune talebi almaya başladık ve şimdiye dek numune isteyen çok sayıda kişiye ulaştırdığımızdan numune stoklarımız çok azaldı. Bu nedenle, elimizdeki numunelerden sadece gerçekten ürüne ulaşamayacak; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit gibi eczanelerinde de ürünün kolaylıkla bulunabileceği şehirler dışındaki illerden gelen numune taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. İstanbul içinde broşürlerimizin bulunduğu çoğu eczanede ürünümüzün numunelerinden de bulabilirsiniz. Eğer uğradığınız bir eczanede ürünümüzü ya da numunelerini bulamazsanız lütfen bizimle tekrar irtibata geçiniz. Biz doğrudan eczanenizle irtibata geçip bir şekilde numunemizden, ürün tanıtıcı broşürlerimizden ve de ürünlerimizden ulaştırmaya çalışırız. İlginize çok teşekkürler. Geçmiş olsun."

Yani İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmit'te oturuyorsanız boşuna numune istemeyin:))

alıntı

kargo ücreti aldılarmı canım

Hijyenik ve günlük bakım pedlerini rahatınız ve sağlığınız için kaç saatte bir değiştirilmesi gerekir?
3-4 saatte bir
16 saatte bir
24 saatte bir

Molped - Yeni Molped'iniz var mi?

cvp:3-4 saatte bir. ..

ben katıldım kızlar..2kişiye vercekmiş ama sans belki bizden 2 kişi olur

bende istedim rosense ve ixora dan bakalıım cvp gelicekmii sositososito

meraba arkadaşlar rosense den numune istedim numune ugulamamız yoktur dediler bende bi mail daha attım denemekte ısrarcıyım dedm bakalım ne gelick ben şansızım galiba arkadaşlar yazdığınız her yere yolladım ama rosenseden başka dönen olmadı oda olumsuz cvp verdi saten:umursamaz:

meraba arkadaşlar rosense den numune istedim numune ugulamamız yoktur dediler bende bi mail daha attım denemekte ısrarcıyım dedm bakalım ne gelick ben şansızım galiba arkadaşlar yazdığınız her yere yolladım ama rosenseden başka dönen olmadı oda olumsuz cvp verdi saten:umursamaz:

cnmcım iletişimden mi yazmıştın

evet canım iletişimden yazdım hepsine rosense daha sonra mailime gönderdi yazıyı
ben bugün tekrar rosense nın iletişiminden tekrar istiyorum diye mail yolladım

ee alan arkadaşlar oldu ama acaba belli bü süresimi vardıki sende tekrar dene cnm
belki bu sefer gönderirler bende şimcik heyecan yaptım ama hala tık yok :umursamaz:

Arkadaşlar flormardan 30 tl'Lik alışveriş yapanlarada çok şık siyah bir makyaj çantası hediye. Ben de dün web sitesinden alışveriş yaptım. Hem kargom bedavaya geldi, hem makyaj çantasını kaptım. Bu arada hem güvenilir hem ilgili de çok hızlılar.. opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC00631.webp
    $DSC00631.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
rosense ten aldığım cvp
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilirsiniz.

:olmaz: :olmaz:

la rosenseden bende istedim rezil oldum yollamadılar la bna istdeyim die biryer mail atın dıye mail atmışlar
dahada istemem gari...

Back