Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anam talan ettim bulamadım 3 gündür katılıyorum yarışmaya arkadaşlara başarılar dilerim iyi olan kazansın =)

ya bosluga yazıyorum enter yapıorum tıklıyorum adım öyle duruyor bendemi bi gerilik war bilmedim =( :2:

ya artık şu nivea muhabbetini bıraksak merak edenlerde geçmiş sayfalarda herşey yazıyor döndürüp döndürüp aynı şeyleri soruyosun lütfen ...........................

iyi akşamlar kızlar..
bende bugün sütaşa resim yolladım ve hemen mail geldi kazanmısım ve 12 çeşit tatlı dan olusan paket gönderecekler =)) sizde deneyin derimm

ya kızlar ben nerden öğrenebilirim niweadan bugün kazanıp kazanmadığımıı??
kazananlara basıyorum hiç bi isim yokk =/

ya kızlar ben nerden öğrenebilirim niweadan bugün kazanıp kazanmadığımıı??
kazananlara basıyorum hiç bi isim yokk =/

daha önce bi arkadaş linkini vermişti nivea kazananlarının ben tekrar vereyim

//media2.ntvspor.net/nivea/data.ashx?param=kazananlar&gun=12

sonundaki sayıyı 9 - 10 11 diye değiştirip kazananları görebilirsiniz...

9Agustosta kazandığım nivealar 2 gün önce elime ulaştı. Geröekten numune boyutlarında ve minicik, teşekkürler Niveaaa:)

Günaydınlar...

kızlar birşey sormak istiyorum

birkaç tane alıntı yaparak nasıl cevap yazıyoruz...

Günaydınlar...

kızlar birşey sormak istiyorum

birkaç tane alıntı yaparak nasıl cevap yazıyoruz...

canım günaydın .... mesajına cvp vericeklerinin yazdıklarının altında '' alıntı yap''ın yanında

''MQ'' var.. alıntı yapıcağın yazıların altında ona basıyorsun. en son yazıda alıntı yapa basıyorsun.. bütün alıntılar çıkıyor. aralarına da cvp larını yazıyorsun :) bilmem anlatabildimmi opuyorumnanaktan

günaydın rendecimmm günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…