• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar iyi sabahlar bol numuneli hediyeli günler :))))

dün daikin ile ilgili link verilmişti katıldım bende kazandım :))) flash disk veriyorlardı :)

günaydın kızlar iyi sabahlar bol numuneli hediyeli günler :))))

dün daikin ile ilgili link verilmişti katıldım bende kazandım :))) flash disk veriyorlardı :)

aa bende kız delikafadulden klima şeklinde bellek wercekler yaşasınnn hihoyyyt =) onlan serinleriz artık =) alkisalkisalkis

Şeniz şekerim sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

aa bende kız delikafadulden klima şeklinde bellek wercekler yaşasınnn hihoyyyt =) onlan serinleriz artık =) alkisalkisalkis

ne neşelisin sen böyle ya içimi ısıttın teşekkürler ihtiyacım vardı gülümsemeye Şeniz

Ruffles
En Kafadar
Yarışma tarihleri arasında Ruffles ve Ruffles En Kafadar sitelerinde yer alan “En Kafadar” oyununa katılıp dereceye girenler güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor

magrenta cnm hayırlı olsun
Saol canımmm :))))))

ayyy süper araştırmadım bile ney nasıl dieeee dün doldurdum 3 kişi adına bana çıktı gene evde eğlence malzemesi oldum beleşçi die heheh boshayallersmilekaydirigubbakcemile2

kızlar sütaşın kampanyasına foto yolladım kazandım sizde bakın sütaş yogurtlu iftar sofrası fotosu yolladım hemen kazandım tatlımmm paketi

ne neşelisin sen böyle ya içimi ısıttın teşekkürler ihtiyacım vardı gülümsemeye Şeniz

Ruffles
En Kafadar
Yarışma tarihleri arasında Ruffles ve Ruffles En Kafadar sitelerinde yer alan “En Kafadar” oyununa katılıp dereceye girenler güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor
GÜN GÜNEŞLİ İNSANLAR NEŞELİ GEL KATIL BİZE SEVİNÇ VE NEŞEYE SEWELİM DÜNYAYI .... İŞTE SUSAM SOKAĞI =) :sm_cool: WALLA MİLLET SALAK YA KLİMA ŞİRKETİNDEN HEDİYE BELLEK WER ŞÖYLE KÜÇÜK Bİ WANTİLATÖRDE SERİNLEYELİM DİMİ düşüncesizler :çok üzgünüm:

Teknosa 2500 tl para kazan kampanyası ile sen de 2500 tl para kazanabilirsin. Teknosa öneri kampanyası fikir ver öneri gönder 2500 tl kazan. Ya da 100 tl hediye kampanyası kazanabilirsin.
Teknosa Para Kazan

ben de kazandım sutaştan hemen maıl geldı :)

bakalım nsıl gonderecekler :)

kızlar sütaşın kampanyasına foto yolladım kazandım sizde bakın sütaş yogurtlu iftar sofrası fotosu yolladım hemen kazandım tatlımmm paketi

ay cnm benim acaba sütaş ürünü koymak şartmı sofraya ben aksamı ceksem kazanamamki pınar yogurt yörsan peynir danino nerenin ya onu ceksem sütaşınmıki ? danino olursa üstüne akannehir hurma doğrarım iftar sofrası hesabı sempatiksalakcinni

Pratikev 3.90 tl kargo ücretini ödeyen herkese sivrisinek ve böcek kovar hediye ediyor....

sadece sofrayımı çektiniz?

daikin kazananlar nerede yazıyor ?
bir şütaş ürünüylen sofranızı çekiceksiniz istersen ailenide çek daikinidede fbook sayfasında kazananlar yazıo kız 1 günde beni bulda arkadas ekle rendeeee tuğba zemuszemus

Sizlere 4 farklı kapak tasarımı sunuyoruz.
Ücretsiz anketimize katılıp seçimizini yaparak en çok oyu alan tasarımın kitap kapağı olacağı ödüllü anketimizde birbirinden güzel hediyeleri belki de siz kazanacaksınız!

� 10 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı + Paradokya tişörtü + Paradokya porselen bardağı

� 20 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı + Paradokya tişörtü

� 100 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı

Ankete Son Katılım Tarihi: 20 Eylül 2010

� Seçilen Tasarımın ve Kazananların Açıklanacağı Tarih: 22 Eylül 2010

PARADOKYA...Gecenin Gizemli Oyunu

hayır ailecek cekildik masanın basında masadada sütaş yogurt kutusu vardı hemen kazandınız mesajı geldi

Back