• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm çok güzel bi sayfaymış ya daha önce hiç böyle şeylerden haberim yoktu molped e ve niveaya katıldım ama niveada kazananları tıklıyorum ama açılmıyo nası öğrenebiliriz kazanıp kazanmadığımızı kazanaırsa haberimiz olmazsa hakkımız gidermi bişey yapmamış gerekmi yoksa kazanınca direk adresemi geliyor

canım pcnin tarihini ileri bi tarihe atarsan,görürsün

kızlar nivea ya nesıl katılıyoruz, biriniz cvp verebilir mi?

NTVSpor.net e girip orada ki nivea reklamındaki soruları cevaplayarak katılabilirsin. (:

ya ben pc yi ileri tarihe ettım fakat kazananlar grünmüyo sadece soru ve cevaplar görünüyor. ):

ya kızlar.. iki günden beri ntv spor da banner çıkmıyo neden acaba sizde de aynı şey oluyor mu
bi ara gece açıldı 15 ağıstosun kazananlarına bakçaktım ama hiç isim fln yoktu.
sizde gözüküosa 15 apustosun kazananları link verebilirmisiniz
bu arada bi de 9unda kazananlara gelmiş anladığım kdarıyla bende kazanmıştım 9 unda ama ne gelen ne giden hiç bişey yok.
9unda kazanığta başka gelmeyen var mı?

yaa kızlar biriniz cevap verebilirmii?
ben kazananları göremiyorum niveada??? =(

bende göremiorm
hatta iki gündür banneri de göremiorm :/

siz şimdiye kadar nerelerden neler aldınız numune olarak herkes yazabilir mi ben başlıım mesela
benmki çok az sizikilerin yanında :) ama olsun
1) roziden 2 tane ped
2) bioderden 8 tane krem şampuan fln
3) herobaby den bisküvi mama bi de bişi daha vardı
4) konyada bayiisi olan bi yerden çikolata numunesi istemiştim. bi kilo gönderdik demişlerdi
eve gelince kargo bi baktım. bi kiloluk kutu içinde bir avuç şeker çikolata bile değil
üstelik hani şu bakkallarda 5 kuruşa satılanlardan :))
5) glade den oda parfümü

ama ben makyaj malzemesi istiodm ... off :(

bu arada bende banner hala çıkmıo 15 ağustosun kini link olarak verebilirmisin

sesimi duyan yok muuuuuuuuuuuu???????????
çatlıcam şimdi ya verin lütfen link
kazandımmı acaba

google ye ntv spor yazıosn ilk çıkana gir oda biraz aşağıda sağp tarafta niveanın banneri var ona tıkla kazananlara ordan bakabilirsin tatlım :)

google ye ntv spor yazıosn ilk çıkana gir oda biraz aşağıda sağp tarafta niveanın banneri var ona tıkla kazananlara ordan bakabilirsin tatlım :)

tatlın seni yesinde anacım isim giriom sehir giriom cıkmıyor bi bak tuğba bayraktar ankara diye ayy delircimmmmmmmmm sempatiksalakcinni

harmoni cnm çok sağol
evet bnm o ayy.. çok sevindirik oldum.. :))

efetubiyede sordum görmedi galiba seni ozannettim soruyorum ha boyuna.1 haftada eline geçer hemen.

Son düzenleme:
Back