• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
zamanın cavabı da FERASET

bilginiz olsun:) o kadar katıldım ama çıkmadı bana:(:(

mrb kızlar =) benimde 8-9 nda kazandığım niwealar geldi :)
bu arada bir arkadaşımız banvit saatli tarif takvimini linkini vermişSaatli Tarif Takvimi | Banvit orda ilini seçtikten altta arkadaşına öneren her 50.kişiye ramazan paketi =) üyelik yok önermede diğerini bilmiorm

Son düzenleme:
ben sizi takip edicem hanımlar ama katılamıcam bu aralar taşınma işim var yeni adresime artık isterim size kolay gelsin :)

marie clairede yarışmalar başlığında sorular var doğru cevaplayanlara hediye veriliyor
logolu çanta
etnik kolye
saç maskesi gibi...

yha kızlar bnm nıwealarım gelmedı aradım musterı hısletlerını bıras daha bekleyın sonra yıne arayın dıo taw oldum:(

bende 9unda kazandım henüz gelmedi?
bir de hangi kargo ile geliyor acaba?

cnm ben dikkat bile etmedim hangi kargoydu bi de evde misafir vardı ben kapıyı öylesine açtım bi baktım bi herif elinde de gri bi torba bana imza attırıp gitti üstünde amblem filan yoktu yani:)

cnm ben dikkat bile etmedim hangi kargoydu bi de evde misafir vardı ben kapıyı öylesine açtım bi baktım bi herif elinde de gri bi torba bana imza attırıp gitti üstünde amblem filan yoktu yani:)

önemli diil canım merak ettim gelir nasılsa :)

Banada geldi etkin dağıtımdan gri poşet 3 tane:))))9 unda kazanmışltım..

bende 8'inde kazanmıştım hala gelmedi ya niyeki acaba.

slm arkadaşlar bu sayfayı yeni gördüm çok güzel bi sayfaymış ya daha önce hiç böyle şeylerden haberim yoktu molped e ve niveaya katıldım ama niveada kazananları tıklıyorum ama açılmıyo nası öğrenebiliriz kazanıp kazanmadığımızı kazanaırsa haberimiz olmazsa hakkımız gidermi bişey yapmamış gerekmi yoksa kazanınca direk adresemi geliyor

Back