• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tadımcada da deneyimini paylaşıyosun sonra sana tadımca gönderiyorlarmış kızlar ama benm adres prob nedeniyle başvuramıyorum sinir oldum çok da severim uff

tadımcada da deneyimini paylaşıyosun sonra sana tadımca gönderiyorlarmış kızlar ama benm adres prob nedeniyle başvuramıyorum sinir oldum çok da severim uff
olumunekankayizsmile
noolmuşki adresine =) taşıncakmıydın ? wer benim adresi =)

olumunekankayizsmile
noolmuşki adresine =) taşıncakmıydın ? wer benim adresi =)

he taşıncaz da ev bulamadık daha:) ondan dolayı kampanyaları bulup size gönderiyorum siz bari alın:) benim yerime de kullanın şekerler:)))

Ebru Maternity | Hamile Kyafetleri | Hamile Giyim

aha gene adres istiyo :)

BAYRAM HEDİYENİZ BİZDEN"

1-31 Ağustos 2010 Tarihleri Arası
Sitemizde Alışveriş Yapan

Üyelerimiz Arasında Yapılacak
Çekilişte

1 KİŞİ
190 TL DEĞERİNDE

ORGANICUM PROFESSIONAL <http://www.gozdeniz.com.tr/ORGANICUM-PROFESSIONAL-SAC-BAKIM-SETI-3-URUN-1-ARADA,PR-502.html>

ORGANİK SAÇ BAKIM SETİ

Şampuan,Saç Kremi,Saç Maskesi

kazanacaktır.

HER ALIŞVERİŞ, YENİ BİR ŞANS!

tabi tabii başvurduk linki veren benim zaten :D :1:

şirketten bakamıyorum liste varsa buraya eklermisiniz kazananlarıı

buyur canım işte liste
Cisem Hayal
Serkan Ulutaş
Ayhan Ay
Sevda Cesur
Semra Özdemir
Alim Eşin
Hüseyin Kaya
Fatma Değerli
Nuray Yıldırım
Sezgin Cesur
İsmahan Bayar
Berkay Işıklar
Gamze Başak Orhan
Nusret Taş
Elif Kaya
Yeliz Gül
Dilara Doğru Karakurum
Yusuf Soylu
Vicdan Ateş
Songül Gülseren Demirbozan
İlhan Ceran
Z. Neslihan Şur
Sultan Turan
Kaplan Polat
Seyit Akcan
Salim Karadağ
İsmail Akçam
Emre Önal
Veysel Maytar
Baroni Maytar
Esen Şentürk Kapankaya
Ümmühan Korkak
Berat Altındağ
Mustafa Avcu
Nefise Akkaya
Tahsin Özcan
Kadriye Güler
Gökçe Günaydın

www.banyomuyeniliyorum.com

Son iki yıl içinde banyosunu Çanakkale Seramik ve Kalebodur&#8217;un yer ve duvar seramikleri ile yenileyenler 3000 TL hediye çeki kazanma fırsatı!

Evim dergisi Çanakkale Seramik ve Kalebodur&#8217;un ortaklaşa düzenlediği yarışma ile sizde 3000 tl kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

sadece sofrayı çekip kazanan var mı acebaaaaa?

Sütaş'ın katılım koşullarında sütaş ürünü eşliğinde en az iki kişi masada yer almalıdır yazıyor. Sütaş'ın kazananlar galerisine bakarsan zaten hiç sadece sofra çekilip gönderilmiş bir fotoğraf yok.

valla özlemcim hiç girip bakmadım katılanlara bi sorayım dedim resimler yayınlanıyorsa katılmam zaten gerek yok

Ben katıldım ve kazandım, katılmadan da şartları okuyayım dedim, ordan biliyorum. Sonrada fotomu ekleyince galeriye bi bakayım fotoğraflara dedim. Fotoğrafını yükledikten sonra foto galeride yer alsın mı fotonuz diye soru geliyor. Sende almasın dersin ama yine de katılmış olursun. Bence denemeye değer :jeyyar:

şekerler eyüp sabri tuncer de kampanya var gene bi ste alıyosunuz ikincisi hediye geliyor süre 30 ağs.a kadar uzatılmış 19.50 nsıl ki acep?

Arkadaşlar sütaşa yalnız sofra olmuyo zaten şartlarda yazıyor en az 2 kişi diye ben yaptım önce kabul etmedi 2.de oldu.Kazandığınızda mail geliyor.Bilginize.....

Back