Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla sersem gibiyim sevtapcım ya anlamadım sebebini sanki geceden kalmışım gibi başım dönüyooorrrr dünyaaa dönüyorrrrrr :) sen nasılsın bakalımm yeğen nasıll??

magrentacığımı mı görüyorumm buralarda :))) kızzz kuruttun kampanyaları hala da burdasın :roflol::roflol:

günaydın ebrucum magrenta hoşgeldin canım

lenacım valla nasıl olayım hafta başı çalışıyorum işte
oğlanda iyi çok şükür evde kaldı babaannesiyle :emir_bebek:

günaydın kızlar iyi sabahlar herkse geçmişe bakıp fresco ve gelin paketine katılıp geldimm
lenacım sevtapcım günaydınnnn :PPPPP hoşbuldkkk

yalnız bu frescoyu biz kazanmış mı oluyoruz? anlamadım

kızlar ooof ya

75 yaşında bi teyze var bizim karşı komşu 7 tane çocuğu var hiçbiri bakmıyor...

1 tane kızı geçtiğimiz ay izdivaçta evlendi...

bilgili görgülü belediye emeklisi bir hanım...

ailecek çok üzülüyoruz, huzurevine yerleşmek istiyor,annem devamlı peşinde koşturuyor, doktora götürüyor, yemeğini götürüyor, bütün gün abartmıyorum... şikayetçi de değiliz ama sağlık sorunları var bir huzur evine yerleşirse doktor kontrolünde olur bir de yanlızlıktan kurtulur görseniz sürekli ağlıyor anneciğim diyor ölecek miyim ben diyor :((
şuan yine bize geldi karşımda oturuyor şuan ve ağlıyor artık ben bile dayanamıyorum onu böyle görmeye çocukları nasıl bu şekilde bırakabiliyor aklım beynim kalbim hiçbir yerim anlamıyor...

bir yol gösterecek kolaylık sağlayacak istanbul maltepe huzurevinde tanıdığı olanlar var mı acaba kızlar ???

başlıkta açacağım ama ilk buraya yazayım dedim...mafoldumben

lenacım malesef insanlar bu kadar kalpsiz olabiliyor kendi annesine karşı bile insan olan bunu yapmaz ama yapıyorlar malesef ilgili başlığa konu aç bide yardım gönüllüleri diye bölüm vardı orayada bir bak canım

Allah kimseyi evlatlarıda olsa başkalarının eline düşürüp kapılara baktırmasın çok zor bende bilmiyorum canım öyle tanıdıklarım yok bencede bi başlık aç canım

1.000 ci ve 5.000 üyeye hediye ediyorlar..........

jival.com.tr

Eklentiler

• $index_r2_c1.jpg
    $index_r2_c1.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 44
magrentacığım derler ya evladında hayırlısı aynen öyle.. sağol canım oraları da inceleyeyim bir başlık açayım belki bir yol buluruz...

HURRIYET.COM.TR DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR-TELAPATİ
Posted on Haz. 9th, 2010 by admin
HURRIYET.COM.TR DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Hurriyet.com.tr’nin yenilikleri anında ulaştıran Mobil, Masaüstü, RSS, Sosyal Mecra ve E-posta servislerine benzersiz bir yenisi eklendi: Telepati BETA

Gündemi doğrudan zihninizde yakalamanızı sağlayacak bu eşsiz servis, telepati yeteneğini geliştiren katılımcılara harika ödüller sunuyor…

1.’ye LG 47” 3D TV

2.’ye LG 47” LED TV

3.’ye LG 37” LCD TV

4. ve 5.’ye LG 32” LCD TV

Telepati Yeteneğinizi Geliştirin ve Muhteşem Ödüller kazanın…

DENEMELER BAŞLADI

TIKLAYIN, TELEPATİ BETA’YI KAÇIRMAYIN! kaydirigubbakcemile2

Telepatiye inanıyor musun?

McAfee AntiVirus Plus 12 aylık ücretsiz kullanım

Bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi internetteki tehditlere karşı korumanın yolu hsbc.com.tr’de!

Ödül sahibi McAfee® AntiVirus Plus güvenlik yazılımını ücretsiz kullanmaya başlamak için tek yapmanız gereken, HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı’nda yer alan bağlantı aracılığıyla yazılımı bilgisayarınıza indirip kurmak.
Özellikleri ve kolaylıkları

* Bu hizmetimizden faydalanmak için hiçbir ücret ödemenize gerek yok. McAfee® AntiVirus Plus yazılımını 12 ay boyunca, tüm fonksiyonlarıyla ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
* McAfee® AntiVirus Plus yazılımını edinmeniz ve bilgisayarınıza yüklemeniz tamamen internet ortamında gerçekleşmektedir, fiziki bir paket edinmenize gerek bulunmamaktadır.
* McAfee® AntiVirus Plus uygulaması anti-virüs özelliğinin yanında, Firewall (kişisel güvenlik duvarı) ve Anti-spyware (casus yazılımlara karşı) özelliklerini de kapsadığı için bilgisayarınızı casus yazılımlardan korurken, kötü niyetli kişilerin bilgisayarınızı ele geçirmelerini de engeller.
* McAfee® AntiVirus Plus beraberinde gelen SiteAdvisor sayesinde tıklamadan önce web sitesinin güvenli olup olmadığını gösterir, bu sayede zararlı yazılımlar engellenir. Gelişmiş yemleme (phishing) koruması uyarıları sizi kimliğinizi çalmaya veya mali bilgilerinize erişmeye çalışan web sitelerine karşı uyarır.
* McAfee® AntiVirus Plus uygulamasını, HSBC Bank Bireysel İnternet Bankacılığı “Güvenlik Ayarlarım” menüsünün altında yer alan “McAfee Güvenlik Uygulaması” bağlantısı aracılığıyla indirebilirsiniz

1.000 ci ve 5.000 üyeye hediye ediyorlar..........

jival.com.tr

:lepi: günaydınnn hatunlar kuaföre gtcem bgnnn kesim boya flnn gelince görüşürük opuyorumnanaktan

kızlar ooof ya

75 yaşında bi teyze var bizim karşı komşu 7 tane çocuğu var hiçbiri bakmıyor...

1 tane kızı geçtiğimiz ay izdivaçta evlendi...

bilgili görgülü belediye emeklisi bir hanım...

ailecek çok üzülüyoruz, huzurevine yerleşmek istiyor,annem devamlı peşinde koşturuyor, doktora götürüyor, yemeğini götürüyor, bütün gün abartmıyorum... şikayetçi de değiliz ama sağlık sorunları var bir huzur evine yerleşirse doktor kontrolünde olur bir de yanlızlıktan kurtulur görseniz sürekli ağlıyor anneciğim diyor ölecek miyim ben diyor :((
şuan yine bize geldi karşımda oturuyor şuan ve ağlıyor artık ben bile dayanamıyorum onu böyle görmeye çocukları nasıl bu şekilde bırakabiliyor aklım beynim kalbim hiçbir yerim anlamıyor...

bir yol gösterecek kolaylık sağlayacak istanbul maltepe huzurevinde tanıdığı olanlar var mı acaba kızlar ???

başlıkta açacağım ama ilk buraya yazayım dedim...mafoldumben

Ayşe ARMAN'a mail atmanı tavsiye ederim detaylı tüm bilgileri vererek yakından ilgileniyor.
Yarım kalan hayatlar diye kampanyası var... Gittiği tüm işlerden aldığı paraları ihtiyacı olan o insanlara veriyor. ameliyat ettriyor ve gerekirse yaşlılar bakım evinde falan kalmasını sağlıyor...

aarman@hurriyet.com.tr

rendeciğim harikasın çok teşekkür ederim.... bu teyzemizin maddi bir ihtiyacı yok 800 lira falan emekli maaşı alıyormuş... çocuklarından imza alması lazım huzurevine yerleşebilmesi için ama 7 çocuğu da arayıp sormuyorlar bile... bu konuda bize yol yordam gösterecek birine ihtiyacımız var... sabah yine annem babam hastaneye götürdü tansiyonu çok düşük hemen acilde müşade altına almışlar benim annem babamda hasta yani bilmiyorum... ne olacak....

Back