valla kızlar heracığım falan da yok bugün bi ara göründü gitti... bende araştıyorum ama hiç kaçırdığımız bişiy yok maşallah hepsine katılmışız
ay canım köpeeem internet kablosunu yedi bi saatir onunla uğraşıyorum
ahahaha heracığım hoşgeldinnn... yavru mu köpeğin... bayılırımm ölürüm yaaa... cinsi nedir? benimki gibi azman mı yoksaaaa
ahanda burası beleşçiler mekanımı:teytey::roflol:ne yaptığınızıda anlayamadım kızlar ya kaç sayfadır geziyorum numune mi gönderiyonus birbirinise ne yani
evet canım yavru 3 aylık golden kırması ve gerçekten cok yaramaz yemedik bişey bırakmadı evde terlikler halılar elbiseler:)
Aouatİk cevap kızlar
UN
Üni, başta ıslak mendil olmak üzere bebek ürünleri ve temizlik diğer malzemelerinden üreten bir firma., buradaki iletişim formunu kullanarak ürünlerinden bebeğiniz için numune talep edebilirsiniz।
Nestle ile kardeş marka olan Bübchen'in ithalatçısı Atmaca'nın sitesinden mama hakkında bilgi alabilir, satış noktalarını öğrenebilirsiniz.
http://www.atmaca.com.tr/
Bübchen, sadece mama üretmiyor, kremden şampuana, bebek çayına kadar birçok ürünü var. Bunlardan numune isteyebilirsiniz. Numune taleplerinizi info@atmaca.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?