Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlar herkes nasılll evdeki işler bitti pc başına geçtim pek bişicik yokmuşş :PPPP
yarın görüşrüzzz

ışte Karıştır & Yakıştır yarışmamızın kazananları ; Tasarım 35, Jilda, Yasemin Bağlan, Alew de souza, Esraaa, Bugy, 456t436t, Yasemin Uzun, Summer Time, Mine Soylu, Elif Erdil, Şefiye Karadeniz, Rukiye, Mimi 7, Asi Güzel. Tüm katılımcılarımızı tebrik eder, kazananların beden ve adres bilgilerini blogger@penti.com.tr adresine göndermelerini rica ederiz.

Her Sayfanın sol alt köşesinde bulunan şifreleri doğru sıralama ile bize yazın gönderin.Sifreleri bize gönderdiğiniz takdirde
tercih ettiğiniz özel bir gunde Fresco bir ikram paketi kazanacaksınız.Şifreler her açılışa göre değişmektedir.
Fresco Ana Sayfa - Fresco Sandviç - Pitos, Patilla, Kumpir, Klasik Sandviç, Doyum Sandviç, Diyet Sandviç
en altta süpriz kutusuna tıklayarak ulaşabilirsiniz

sen denedin mi canım şifreler nerede çıkıyor göremedim bilmiyorumkismile

sen denedin mi canım şifreler nerede çıkıyor göremedim bilmiyorumkismile

evet ilk önce kurumsa,ürünler,kalite,kampanya,iletişim süpriz'in altında solda şifre yazıyo onları teker teker şifreye yazıcaksın zaten mail gelicek hemen adresine herkeste farklı yazıyor bendekini yazıyorum

kurumsal:lezzet
ürünler:ve kalitenin
kalite:buluştuğu
kampanya:nokta
iletişim:fresco

şifre:lezzet ve kalitenin buluştuğu nokta fresco

Son düzenleme:
evet ilk önce kurumsa,ürünler,kalite,kampanya,iletişim süpriz'in altında solda şifre yazıyo onları teker teker şifreye yazıcaksın zaten mail gelicek hemen adresine herkeste farklı yazıyor bendekini yazıyorum

kurumsal:lezzet
ürünler:ve kalitenin
kalite:buluştuğu
kampanya:nokta
iletişim:fresco

şifre:lezzet ve kalitenin buluştuğu nokta fresco

bende çıkmıyor bilmiyorumkismile

Arkadaşlar;
mail@rareblossom.com mail adresinden numune gönderimi istedim.Site numune gönderiyormuş.fakat ücretliymiş.ben şahsen 7 tane 5 ml lik numune için 16 TL vermem.ama ilgilenen arkadaşlar için aynen aktarıyorum mailime gelen cevabı.Yine de yanıtladıkları için teşekkürler firmaya

Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Gelen yoğun ilgi ve talep üzerine 7 parçadan oluşan bir set haline getirdiğimiz deneme ürünlerimizi sizlerle tanıştırmak istiyoruz.

Deneme Seti aşağıda belirtilen ürünleri içermektedir. Arzu etmeniz halinde KDV

ve yurt ici kargo bedeli dahil 16,00 TL lik fatura ile bedeli tarafınızdan karşılanacak şekilde

en kısa zamanda adresinize gönderilecektir.

Deneme Seti ıçeriği

- RB-07-5 Kıvamlı Ayak Bakım Yağı – Çay ağacı & Biberiye 5ml

- RB-10-5 Koruyucu El Kremi – Kabak çekirdeği & Jojoba 5ml

- RB-16-5 Besleyici Vücut Losyonu – Buğday özü & Zeytin 5ml

- RB-18-5 Yüz Peelingi – Üzüm Çekirdeği 5ml

- RB-21-5 Koruyucu Gündüz Kremi – Zeytin yaprağı 5ml

- RB-22-5 Besleyici Gece Kremi – Buğday özü & Shea fındığı 5ml

- RB-23-5 Antiaging Krem – Mamaku Yaprağı & Hodan & Argan 5ml

Saygılarımızla ,

Rare Blossom Ekibi

Leyla Tut

Sağlık Tekstil, Gıda Yatırımı A.Ş.