Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aman allahımmm kimleri görüyorum gözlerim kamaştıakannehir nayyııırrr nolamazz kızlar bugün boşuna uğraşmayın süpürücü geldi hiç şansımız yookkkk siremmis de burda bu ikisi topluolar herşeyi hahahahhaa şaka bi yana iyi misin magrentacığım dün seni çok az görebildik yoğundu herhalde işlerin....

ayy ne kroyum ya aquatik attım cvbı ben hahahhahaha peeh neyse artık diğer sülale üyeleri için doğrusunu yazarım hahahahaha

hoşbuldum sevtapcığım nasılsınn yaşarım kemalim nasıll bugün öğrenebileceğim bişiyler var mı yeğenden :))))

iyiyim lenacım youndum dün biraz şimdide şöle bi bakayım 12de kaçıom mesai biter ben kaçar

dolphin canım
beleş numune değil ama fırsat diyelim buna
mesela 50 liralık ürün 20 ye inio gibi
bi gir incele istersen
geçmiş zamanlarda sinema biletini bile 1 liraya satmışlar ben onu kaçırdım ama.S

ayrıca hemen kullanmak zorunda da değilsin belli bir süre hakkını saklı tutabilosun

anladımda tamam 50 liralık ürün 20 ye iniyor falan kuponla peki o kuponlara paramı verip alıyoruz oyleyse ne anlamı kalıyor indirimin yani

arkidişler orkidin sitesinde kazananlara baktım da çoğu erkek biliyomusunuz ayyy bu kadar olamaz ya... her yere salça oluyo bu erkeklerde hee... tamam olsunlarda bari mantıklı şeylere olsunlar kadın pedi allamm yaaasempatiksalakcinnidelikafaduldenakannehir

iyiyim lenacım youndum dün biraz şimdide şöle bi bakayım 12de kaçıom mesai biter ben kaçar

anladım canım benim iyi olmana sevindim... hadi bakalım bu haftayı da bitirdin maaşı cebine koydun hediyeleri de cebine koydunn oooohh senden mutlusu yoook :))))) maşallah canım benim maşallahhhh

valla canım ben yabancı sitelerdeki kampanyalara katılmıyorum neden dersen sağları solları belli olmaz bir kargo parası isterler dudağın uçuklar... ona da baktım bana pek inandırıcı gelmedi zaten çiçek ordan gelene kadar turşuya döner valla bedava olacağını da sanmıyorum açıkcası....

HAHAHA lenacım yawwww PP benden mutlusuda vardır PP başım ağrıooo ben çıkıom kızlar görüşürzzzz sonraaaa

bu arada ben form doldururken abimin adınada dolduruom heheh yane erkekler doldurmamıştır belkim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…