saranda alexis papas canım yapmıştık sende yapmıştın sanırım... karışıyo tabii belli bi şeyden sonra :))))
saranda alexis papas canım yapmıştık sende yapmıştın sanırım... karışıyo tabii belli bi şeyden sonra :))))
tebrik ederim darısı başımıza bi tekin acar çıksın banada yahuuuuuuayyy tekin acardan Clarins SOS Coup de Soleil kazanmışım mail geldiii
şansa bakkk bee kaydirigubbakcemile3
siremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:
tebrik ederim darısı başımıza bi tekin acar çıksın banada yahuuuuuugüneş kremi çıksa güzel olurdu almak zorunda kalcam
hahaha ben ballı bir beleşçiyim şimdiye kadar gelenleri yazsam şok olursunuz oha falan olursunuz özellikle sevgili fikrimühim sayesinde deneme boyu değil heeep tam boy ürün geldi
2-3 defa diş macunu 2 tane fırça diş macunu numunesi dağıtmak için hassasn dişler için 15-20 tane macun ağız çalkalama suyu selvana yaklaşımk 10-15 paket makarna .p
eker sütlü tatlı,carte dor dondurma, yumoş yumuşatıcı, exir meyve sebze yıkama şeysi,
başka hatırlamıom şimdilik aa bide gizli müşteri olarak pizzacı denedim bedavaya 23 kere pizza yedim üstüne 10 tl yol parası aldım
numuneler qspa,doğacı kayısı kremi sanırım başka bi numune istemedim kullanmıcağım şeyleri istemiom
en sonda pastel hediyeleri ve mouse pedi geldi
aaaa bide facedeki peri tozu oyunundan 2 parfüm 3 oje 7-8 tane ruj
beni kovmayın burdan noluurrrr (hatırlamadıklarımı yazmadım)
en güzleri movenpickte kaldıkça gül yaprağı kazanmam oldu 2 € yapıo kedndileri şirket rezervasyonlarını ben yapıomdaaaaa yılbaşında 40 € indirimli kalmıştım
tebrik ederim darısı başımıza bi tekin acar çıksın banada yahuuuuuugüneş kremi çıksa güzel olurdu almak zorunda kalcam
hahaha ben ballı bir beleşçiyim şimdiye kadar gelenleri yazsam şok olursunuz oha falan olursunuz özellikle sevgili fikrimühim sayesinde deneme boyu değil heeep tam boy ürün geldi
2-3 defa diş macunu 2 tane fırça diş macunu numunesi dağıtmak için hassasn dişler için 15-20 tane macun ağız çalkalama suyu selvana yaklaşımk 10-15 paket makarna .p
eker sütlü tatlı,carte dor dondurma, yumoş yumuşatıcı, exir meyve sebze yıkama şeysi,
başka hatırlamıom şimdilik aa bide gizli müşteri olarak pizzacı denedim bedavaya 23 kere pizza yedim üstüne 10 tl yol parası aldım
numuneler qspa,doğacı kayısı kremi sanırım başka bi numune istemedim kullanmıcağım şeyleri istemiom
en sonda pastel hediyeleri ve mouse pedi geldi
aaaa bide facedeki peri tozu oyunundan 2 parfüm 3 oje 7-8 tane ruj
beni kovmayın burdan noluurrrr (hatırlamadıklarımı yazmadım)
en güzleri movenpickte kaldıkça gül yaprağı kazanmam oldu 2 € yapıo kedndileri şirket rezervasyonlarını ben yapıomdaaaaa yılbaşında 40 € indirimli kalmıştım
ah lenacım ah birsürü yere bilgimi verdim.üye oldum kimseden tık yok bi bugün bioxcinden adresimi istediler oda gelirse artık bakalım dahada başka bişey yok
vay arkadaş ya herşeyi bu iki hatun kaldırmış zaten bizde bekliyoz bize nie bişiy gelmiyo die ahahahahhahaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?