Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:
kızlar lady's box kutuları ne zaman gönderime başlıycak biliyormusun?
hergün bişi werio orası işine yarayanı yollattır gülüm yeni değil ama burası -tatlicadiarzu-kızlar pratikev.com bu seferde sinek böcek kovucu veriyor herhalde kargo diş fırçasında olduğu gibi yine bize ait linki veriyorum
PratikEv.com internetten güvenli alışveriş
ilk defa bi kampanya paylaştım mikemmelim yaaa :)
sğl cnmmtebrik ederim güle güle kullannn kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sğl cnmmmm topiğe devamlı takılan ballanıyorrr opuyorumnanaktansiremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:
kızlar pratikev.com bu seferde sinek böcek kovucu veriyor herhalde kargo diş fırçasında olduğu gibi yine bize ait linki veriyorum
PratikEv.com internetten güvenli alışveriş
ilk defa bi kampanya paylaştım mikemmelim yaaa :)
bi arkadas dediki web tasarımı yapıo böyle dandik firmalar üye olana bişi vercez diyip üye sayılarını arttırıp bundan para kazanıyorlarmıs kızlar üşenmedim aradım lady boxtan hemen cek bilgilerini dedi nası yapcaz kiiii