Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
siremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:

hahayyyytttt bana roziden geldi sadece pöfffff ya paletteden kazandım yazısı cıktı 1 ay oldu hala gelmedi nereye baswursamki mailde attım dönen olmqadı nestledende mama istedim öyle ürünümüz yok dediler bende fotosunu yolladım cwp bekliom utanmazlar beni oynatcaaklar akılları sıra
bu italyaaaaaaaaaaaaaadaki ürününüzz
nestlemilkwideweb470x35.jpg
[/URL]

imagesqq.jpg
[/URL]

buda türkiyedeki ürün nestle değilmi orası diye yolladım :1:

Son düzenleme:
tebrik ederim güle güle kullannn kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
sğl cnmm
siremmis ve magrenta evet bu topiğin ballıları :) güle güle kullan inş. canım... bana kulak çubuğu bile gelse sevineceğim artık yani hahahahahha:teytey::roflol:
sğl cnmmmm topiğe devamlı takılan ballanıyorrr opuyorumnanaktan
kızlar pratikev.com bu seferde sinek böcek kovucu veriyor herhalde kargo diş fırçasında olduğu gibi yine bize ait linki veriyorum

PratikEv.com internetten güvenli alışveriş

ilk defa bi kampanya paylaştım mikemmelim yaaa :)

daha fırça gelmediii onlarda mı yalan neee lady box gbi

bi arkadas dediki web tasarımı yapıo böyle dandik firmalar üye olana bişi vercez diyip üye sayılarını arttırıp bundan para kazanıyorlarmıs kızlar üşenmedim aradım lady boxtan hemen cek bilgilerini dedi nası yapcaz kiiii

inş. ballanıcaz bizde :)) valla bana da gelmedi fırça falan aslında bana hiçbişiy gelmedi:roflol::roflol::roflol: beklemedeyiz bakalım....

bi arkadas dediki web tasarımı yapıo böyle dandik firmalar üye olana bişi vercez diyip üye sayılarını arttırıp bundan para kazanıyorlarmıs kızlar üşenmedim aradım lady boxtan hemen cek bilgilerini dedi nası yapcaz kiiii

canım üye sayfanda sol tarafta bilgilerin var onları değiştir.. sonrada hesabını dondur

ozgecikk normal üye girişi yap ordan bilgilerini güncellicekmişsin gibi gir önemli bilgilerini sil yerlerine saçma saçma şeyler yaz en kolayı bu... ben böyle yaptım ismim kaldı ama napalım artık namımız yürüsün :)

Back