Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
of bgün çok sıcak burası kızlar tahmini 40 derece vardır ölücem valla oğlan bile sabaha karda uyumadı hadi salon serin diye anneannesi dedesiyle yatmasına izin verdim sabaha kadar gezmiş gitmiş kapının ağzındaki laminantın üstünde yatmış serin diye kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

valla lenacım bi görsen delirdi çocuk dün gece zaten sıcak sabaha karşı bi uyandım salondan sesler geliyor sabah 5,30 kalkmış annem mamasını yedirmiş uynamış artık uykuyu almış araba sürüyor gamyoncuiremsukoltuğun üstünde sabah 5,30 da kalktım gittim oynuyır çocuk kendi kendine elinde kırmızı arabası bbam diyorki bu ne biçim bi çocuk sabaha gezdi uykusunda gitti tahtalara yattı kaydirigubbakcemile3:roflol:

insanın ömrüne ömür katıyorlar değil mi... allah bağışlasın canım ya... maşallah fırlama bişiy belli... yirim onu yiriiimmm....olumunekankayizsmile

hemde nasıl benim bütün ömrüm o canımın diğer yarısı oğlum benim Allah acısını göstermesin :Saruboceq:
o yıllardır beklenen teyzesi 10 yıl sonra oldu benim oğlum tüp bebek üstelik çok kıymetli çookk gamyoncuiremsu

sevtapcım allahh uzuuuuuuunn uuzuunnn sağlıklı mutlu bol paralı ömürler versin inş.... umarım ailesine vatanına faydalı bir insan olur.... ne mutlu sana geç de olsa olmuş ama tam olmuş baksana zeka küpü valla bende bundan sonra yerde uyuyacağım çok şey öğrendim senden yeğen :roflol::roflol::roflol:

Saranda Alexis Papas
sğl cnm

:lepi:
git yat sende kuru tahtanın üstünde :roflol::roflol::roflol:serin oluyor demek ki

alkisalkisalkis

valla deneyeceğim geceleri uyuyamıyorum sıcaktan saolsun senin bıdık sayesinde beynimde şimşek çaktı hehehehe:teytey:

calgonitten gelen msj
Merhaba, Değerli görüş ve önerilerinizle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili birimlere iletilecek ve 4-5 iş günü içerisinde size geri dönüş yapılacaktır. Danışmak istediğiniz konu sağlık ile ilgili ise lütfen 0800 211 8112 numaralı ücretsiz danışma hattımızı arayınız.Saygılarımızla, Tüketici ılişkileri

yok sevtapcımm oynamıyordaaa
sıcaktan uyuyamıyor tam arada uyanıoo pışpışlıyorum poposuna geri uyutuommm
atık sallammayı bıraktımdaa böle daha rahat şimdide beşikde oyuncak oynarken uyuya kalmış :))

aynı mesaj şimdi bana geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…