Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ixora yollamıyor kiiiii 2 aydır bekliyorum gelen giden yok dgadan 3 günde geldiiiiii mes atmadılar ama

özgecik doğadan ve bioderde kargo ücretini biz mi ödüyoruz? iletşim kısmına ürünlerinizi denemek istiyorum mu yazıcam ne diycem ya. adresimi mi yazıcam. ayıp geliyo ama ben de özendimm. istiyomm :kedi:

mail attım bakalım ne diyecekler
canım bu selva için başka bi yol var mı acaba outlook istiyor çünkü katılamadım bu arada gerçekten çok emek veriyorsun çok sağol....
adresi kopyalayıp mail atabilirsin normal mail adresinden
Coca-Cola / Mutluluğa Kapak Aç 10.000 adet t-shirt kazanma şansı anketi doldur yeter

katıldım bakalım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese bir hafta daha bitiyor yarında çalışmasam bitti derdim valla :) bol numuneli günlerrrr :)

canım bana da geldi. ben aldıktan sonra sadece yorum yaptım. ankete de mi katılmamız gerekiyordu :uhm:
canım anket falan görmedim valla yorum yaptım sadece :)
valla bekle bekle canım çıktı bu ürünlerin hepsini magrenta mı topluyor ya :roflol::roflol::roflol: daha hiçbişiy gelmedi valla bana :hulya:
hahahaha kıskanççççççççççççç sanada gelir canım ben bu işleri takibe çooooook önce başladım ehh artık toplayım demi ama eskiden çok geldi özellijkle fikrimühimden dişmacunu ve makarna gele gele bi hal oldu hala duruyor diş macunu bide fırça
canım benim şu topiği banada bi mesaj atıver merak ettim neler olmuş kimseyle tartışmaya değmez kimse kimseyi tanımıyorki be bulaştın bakem sennnnn
arkadaşımda istedi kızı var ki bütün bilgileri veriyorsun 10-11 yaş erkek külodu göndermişler saolsun lar kız ve 2 yaş olduğu yazıodu oysaki ne kadar alakadarlar heheh sen giyersin dsedim bende hehe
kimler gelmişşş kimleeerrr
Magrenta'm sefalar getirmişşş kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım geçmişi okuyodummmm ne uzunmuş yaw

süpersinz kızlar ya nerden haberiniz oluyor bu kadar kampanyada şaşırıyorum aynı zamanda imreniyorum da.
bende şurda kampanya var numune variyo demek istiyorum ama denk gelmiyo kızlar ya.
sizin yazdıklarınızı takip edip uygulamakla yetiniyorum.ayrıca henüz 1 haftalık üyeyim.bakalım bende biyerlere bişeyler dolduruyom gönderiyom bakalım ne olacak.paylaşırım sizlere sonuçlarını

memnun oluruz canımm bu arada hoşgeldin aramızaaa YENİSİN aklinialirimsmile

Magrenta'm farkettm canımm kaydirigubbakcemile3

günaydın rendecim magrentacım sanada günaydınn opuyorumnanaktan

gulhanu aramız sende hoşgeldin merak etme sende 1- 2 haftaya atarsın acemiliği üstünden

magrentacığım günaydın.... benim gibi sakin insanı kızdırdılar canım ya bende birazcık açmışım ağzımı kazenle mesajlaşıyoruz halledecek inş... o yazışmaları görünce bile sinirlerim zıp zıp zıplıyor...... çok üzgünüm ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…