Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tekin acar

Clinique talihlileri

Aslı Sonbahar
Cansu Donduran
Elveda Doğan
Emine Kılıç
Emre Tiritoğlu
Hande Değirmenci
ısmail Gökçetin
Nevin Cibiceli
Senem Gençer
şenay Ürün

Estee Lauder talihlileri

Arzu Çiçek
Aynur Dişyapar
Fatma Sülüş
Hacer Gültekin
ıpek Erili
Mehmet şen
Pınar Gümüşoğlu
Suzan Doğan
şükran Çetin
şükran Karadiz

ayy artık gelsin bişiyler ya... herkese diyorum oraya buraya atıyorum bi sürü şey gelcek diye :))) gelen giden hiçbişiy yok... ellerim bomboşşş isimli nadide türkümüzü bütün numuneseverlere armağan ediyorum....

:teytey::dance::dance::dance::teytey:

yıllar önce elveda isminde bir arkadaşım vardı... çocukluk yıllarımdan beri elveda lafını duyunca aklıma hep o gelir... hep düşünürüm hangi anne baba hangi düşüncelerle çocuğuna elveda ismini verir diye... ya benim çocukluk arkadaşım kazanmış bu çekilişi ya da talihsiz bir anne baba kurbanı daha valla üzülüyorum insan çünkü ismiyle yaşar ben buna çok inanırım...

özgecikk www hergunkampanya com buraya üye olun dolu numune adresi varrrrrrrrrr dıyorsun :s

uye oldumda gerısı anlamadım :( numune nasıl ıstıcem yardım edersen sevınırım

Benim kampanyalar için kullandığım bir face adresim var çoğu kampanyaya katılıyorum profilimden takip edip katılabilirsiniz eklemek isteyen olursa özel mesaj atarım

evet sevtapcığım çok önce sayacında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti... inş. ismini aldığı insan gibi apaydın olur...:nazar:

orda numune gönderen fşrmalar yada benzeri bişi di öyle bi blog var gir oraya orda 4 sayfa numune yollayan firma isimleri var istedigine yolla ben coguna yolladım gelio

magrentacığım nerelerde ya cuma ya işleri yoğun herhalde... hazır yookken saldırsaydık keşke hediyelere valla ondan kalmayabilir hahahahaha olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Kimse istemiyor galiba :1: e iyi amdme siz bilirsiniz emsanın şuan yarışması var facebook sayfasına bakın onun isterseniz

Magrentaaa geLdiiiiii kaLmicaak size bişeyyy kaydirigubbakcemile3 (şimdi yine dicek sen beni mi takip ediyon diye)

kız yeni gördüm sakın öle dime fururum dötüne senin de :1:

Back