Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım bu selva için başka bi yol var mı acaba outlook istiyor çünkü katılamadım :( bu arada gerçekten çok emek veriyorsun çok sağol....

canım bu selva için başka bi yol var mı acaba outlook istiyor çünkü katılamadım :( bu arada gerçekten çok emek veriyorsun çok sağol....

canım bende o şekilde katılmadım.. msn den mail attım adresi kimeye kopyalayıp mesah bölümüne numune isteğini yaz ben o şekilde yaptım

çok teşekkür ederim canım bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum hala da arkamdan yazıolar dalga geçiyolar çok üzülüyorum 25 yaşında insanı ağlattılar ya... özelden yollayayım mı linki ?

çok teşekkür ederim canım bu duruma nasıl düştüm bilmiyorum hala da arkamdan yazıolar dalga geçiyolar çok üzülüyorum 25 yaşında insanı ağlattılar ya... özelden yollayayım mı linki ?

buradan ver ben bakayım sen editlersin yada özelden sen bilirsin cabuk verirsen yardımcı olabilirim ağlama canım dur bakalım

ilk 10.000 kişiye 1 adet DryNites® gece külodu

--------------------------------------------------------------------------------

Aşağıda linkteki formu dolduran ilk 10.000 ziyaretçimize
1 adet DryNites® gece külodu numune olarak gönderilecektir.

DryNites®

ilettim lena gerekn kişiler ceza alır ama sanırım sende alırsın susmamıssın hiçkaydirigubbakcemile3 neyse sıkma canını

inan ki kimseye bişiy demek istemedim ilk mesajımda da belirttim sonra aydasu mu ne onun msjını gördüm çıldırdım sonra herkes bana saldırdı o msjlar silinsin de ben başka bişiy istemiyorum hatta editlesem mi acaba bu sefer de korktu falan derler bilmiyorum sen ne dersin you_know ?

öyle bi insan değilim ya ben nasıl düştüm böyle bi kumpasa ben çok duygusal bi insanım bilmiyorum valla huzur uyku muyku hiçbişiy kalmadı

tamam canım sağolasın kalsın cezamız neyse çekeriz artık durduk yere şeytan dürttü beni de nerden gördüm başlığı ooof :(

Son Katılım Tarihi : 10.07.2010
Çekiliş Tarihi: 16.07.2010
Sonuç ılan Tarihi: 22.07.2010
Katılım Şartları ve Katılım için : 8x4 Kampanya - Ana Sayfa

HEDıYELER : 1 adet Macbook
10 adet iPhone 3GS 16GB
100 adet iPod Nano 8GB
1000 adet hediye sepeti

Türkiye genelinde düzenlenen kampanyaya tüketiciler satın aldıkları 8x4 deodorant ve roll-on ürünlerindeki üzeri kapalı olarak bulunan şifreyi ad soyad adres cep telefonu bilgileri ile birlikte 8x4 Kampanya - Ana Sayfa
internet adresindeki kampanya katılım bölümüne yazarak katılabilirler.

Back