Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar ixora'nın farklıçeşitlerini denemek isterseniz
Melekler Mekanı - ıxoradan bedava parfüm ve salyangoz kremi numunesi ixora'nın sitesine girip iletişim bölümündeki formu doldurup mesaj bölümüne ''numune parfüm istiyorum.kargo ücreti bana aittir'' yazıyorsunuz.
bir kaç gün içinde 5 bayan, 3erkek parfümü 5tanede salyangoz kremi numunesi gönderiyorlar.
sadece 3,5 tl kargo ücreti ödüyorsunuz.

ALINTI.

valla bekle bekle canım çıktı bu ürünlerin hepsini magrenta mı topluyor ya :roflol::roflol::roflol: daha hiçbişiy gelmedi valla bana :hulya:

bu arada kızlar canım çok sıkkın başka bir topic de beni çıldırttılar o sinirle çok sert konuşmuşum aslında öyle bir insan değilim okuyup anlamadan saldırdılar resmen çok üzüldüm inş. kötü bişiy olmaz bide banlatmak için beni kampanya başlattılar :) çok üzüldüm ya valla bi kaç saatir sinirden ellerim titriyor burayı çok seviyorum nasıl bu duruma getirdiler beni anlamadım yani resmen kumpasa geldim inş. banned olmamsenağlama

bu arada kızlar canım çok sıkkın başka bir topic de beni çıldırttılar o sinirle çok sert konuşmuşum aslında öyle bir insan değilim okuyup anlamadan saldırdılar resmen çok üzüldüm inş. kötü bişiy olmaz bide banlatmak için beni kampanya başlattılar :) çok üzüldüm ya valla bi kaç saatir sinirden ellerim titriyor burayı çok seviyorum nasıl bu duruma getirdiler beni anlamadım yani resmen kumpasa geldim inş. banned olmamsenağlama

söyle topigi bizde seni savunalım

saol canım düşünmen bile yeter insanlar savunmaktan bile korktu özelden msj attılar arkandayız diye o insanları bile korkuttular yani düşünün neyse geldi geçti bir admine msj attım dedim bööle bööle kötü şeyler yazıldı çizildi bu tartışmalar kk'nın profiline uymuyor o yazışmaları lütfen silin dedim kendi adıma da söz veriyorum bir daha asla böyle bir duruma girmeyeceğim dedim inş. ulaşır :( valla çok üzüldüm ya

saol canım düşünmen bile yeter insanlar savunmaktan bile korktu özelden msj attılar arkandayız diye o insanları bile korkuttular yani düşünün neyse geldi geçti bir admine msj attım dedim bööle bööle kötü şeyler yazıldı çizildi bu tartışmalar kk'nın profiline uymuyor o yazışmaları lütfen silin dedim kendi adıma da söz veriyorum bir daha asla böyle bir duruma girmeyeceğim dedim inş. ulaşır :( valla çok üzüldüm ya

üzülme canım olmaz bişey..

Merhaba, Değerli görüş ve önerilerinizle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuz ilgili birimlere iletilecek ve 4-5 iş günü içerisinde size geri dönüş yapılacaktır. Danışmak istediğiniz konu sağlık ile ilgili ise lütfen 0800 211 8112 numaralı ücretsiz danışma hattımızı arayınız.Saygılarımızla, Tüketici İlişkileri

calgonitten geldi..

Rebul Parfümden Free Parfüm
Aklın Cıkacak üye ol üçretsiz parfüm hediyeni kap..Rebul

Hugo Boss'dan kartpostal ve parfüm numunesi Kazan.. Parfüm markası Hugo Boss, talep etmeniz halinde size kokulu bir kartpostal gönderiyor. Siteye isim, adres bilgilerinizi girerken Türkçe karakter (ı,ş,ı,ü,ğ,ç,ö) kullanmayın.
Hugo Fragrances - Eau de Parfum - Hugo by Hugo Boss

Üyelik formunu dolduran herkese,Evy Baby ürünlerinden oluşan numune paketi...

EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakknda Her ey

Agrilia Zeytinyağı

Bireysel NUMUNE FORMU

Ad Soyad : *

E-Mail : *

Telefon : *

Adres : *

Bize Nereden Ulaştınız :

Not :

Ürün : AGRİLİA NATUREL SIZMA ZEYTİNYAĞI
AGRİLİA NATUREL SIZMA ERKEN HASAT ZEYTİNYAĞI

* ile işaretlenen bölgeleri doldurmanız gerekmektedir.
Kargo ücreti alıcıya aittir.
Numuneler 40 ml'lik şişelerdedir.

arkadaşlar,
geçenlerde kraftfoods sitesindeki bize ulalşın kısmından numune istemiştim.bugün geldi.milka çukolata,gofret,5-6 adet çeşitli tek içimlişk kahve falan var.isterseniz deneyin belki size de gönderirler.

ALINTIDIR.
Kraft Foods
kızlar ben gönderdim bakalım nolcak..

2 Eylül 2009; 11:50:47

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

## Annelerinize ; ÜCRETSİZ Calgonit Başlangıç Seti HERKESE ##

--------------------------------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar , Bize ulaşın; bulaşık makinesi ürünlerinde markası Finish sitesine giriyoruz adres bilgilerimizi yazıyoruz ve mesaj kısmına numune istediğinizi belirtince ertesi gün veya 2. gün CALGONİT BAŞLANGIÇ SETİ evinize ücretsiz geliyor.

Peki bu Sette Neler var?

Calgonit 3 adet Powerball tablet
Calgonit Parlatıcı
Calgonit Pratik Paket Özel Tuz

Buyrun..

Not : KARGO ÜCRETSİZ

Numune İsteme Teknikleri (EdaisY)

1-Komşumuz Calgonit kullanıyor çok memnun olduğunu söylüyor,deneme ürünü verdiğinizi öğrendim.
Memnun kalırsak Calgonit kullanmaya başlayacağız.

2-Diğer ürünler yeni aldığım bardak ve tabaklarda çizdi.Calgonit'i de denemek istiyorum,deneme ürünlerinden talep ediyorum,teşekkürler.

3-Yıllardır Calgonit kullanıyorum fakat yeni ürünlerini denemedim.
Deneme imkanı verdiğiniz için teşekkürler,bir paket de ben ttalep ediyorum.
Teşekkürler Calgonit,iyi ki varsın.

4-Merhaba Calgonit ailesi.
Aldığım başka marka temizleyiciler yeni aldığım yemek takımımı mahvetti diyebilirim.
Marka'ya açtığım telefonlar,attığım mailler hep yanıtsız kaldı.
Calgonit denemek istiyorum,deneme paketi alırsam çok mutlu olacağım.

ALINTI

Dax Bees Wax'ı saçınıza ve kafa derinize masaj yaparak kullanın, istediğiniz gibi şekil verin. Saçı dalgalı/ kıvırcık yapmada, belik uçlarında, rasta yapmada, ve sıcaklık aletleriyle (yani fön, maşa falan) kullanıldığında harika sonuç verir. Daha temiz bir kafa derisi için saçınızı haftada 1 kere Dax Vegetable Oil Shampoo ile yıkayın

D A X
kargo ücreti bize ait 4-5 tl civarı

4 ü saç 1 tanesi cilt olmak üzere 5 adet ambalaj içerisinde 1 adet de küçük metal kutu içerisinde numune geldi.

ALINTI

arkadaşlar ixora'nın farklıçeşitlerini denemek isterseniz
Melekler Mekanı - İxoradan bedava parfüm ve salyangoz kremi numunesi ixora'nın sitesine girip iletişim bölümündeki formu doldurup mesaj bölümüne ''numune parfüm istiyorum.kargo ücreti bana aittir'' yazıyorsunuz.
bir kaç gün içinde 5 bayan, 3erkek parfümü 5tanede salyangoz kremi numunesi gönderiyorlar.
sadece 3,5 tl kargo ücreti ödüyorsunuz.

ALINTI.

arkadaşlar molfix bebek bezi deneme amaçlı diyemail atın molfix@hayat.com.tr birer paket bez adresinize gelsin

Rebul Parfümden Free Parfüm
Aklın Cıkacak üye ol üçretsiz parfüm hediyeni kap..Rebul

Hugo Boss'dan kartpostal ve parfüm numunesi Kazan.. Parfüm markası Hugo Boss, talep etmeniz halinde size kokulu bir kartpostal gönderiyor. Siteye isim, adres bilgilerinizi girerken Türkçe karakter (İ,ş,ı,ü,ğ,ç,ö) kullanmayın.
Hugo Fragrances - Eau de Parfum - Hugo by Hugo Boss

ben istekte bulundum.gönderiyorlar heralde:)

topladım hepsini inceleym biii kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar ;

Selva yeni çıkan makarnaları hediye paketi adı altında gönderiyor.

info@selva.com.tr mail adresine isteğinizi yazın

1 hafta içinde elime ulaştı benim.

1 paket mantı
1 paket makarna
1 paket irmik
1 paket şehriye
1 paket şipşap 3 dk. hazırlanan makarnalardan....
birde makarna tariflerinin oldugu kitapppcık

kargo ücreti ödemek istemiyorum diye bildirmiştim Ödemeyi yapmışlar saolsunlar :)

alıntı

Back