• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
denedimbiliyorum diye bir site var arkadaşlar site hakkında pek bi bilgim yok ama denemesibedava gibi bir site sanırım bilgisi olan varmı?

Baby Star Numune Kampanyası

Baby Star’ın yeni nesillere hediyesi!Tüm annelere Baby Star hediye!

Üye olan herkesi, yeni nesil bebek bezi Baby Star’ın üstün 3’lü performans özelliği ile tanıştırıyoruz.

babystar.com.tr sitesinde formu dolduran herkese Baby Star numune paketi gönderilecektir.Gönderiler kargo ile ücretsiz olarak adrese teslim edilecektir.

Baby Star kuralları:

*Sitemize birden fazla kayıt yaptığı tespit edilen üyelerimizin, sadece ilk kayıtları dikkate alınacak, mükerrer kayıtlar silinerek iptal edilecektir.

*Numune paketi alabilmeniz için; (babystar.com.tr) sitemize üye olduktan sonra e-posta adresinize gelen aktivasyon linkine tıklamanız gerekmektedir.

* Numunelerin adresinize ulaşması için lütfen adres bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurunuz.

günaydın kızlar iyi sbahlar bol numuneli hediyeli günler olsun kandiliniz mübarek olsun :)
ebrucum güle güle kullan caldionlarını orjinal boy geliyor sanırım daha önce birileri yazmıştı sankim :)

günaydın kızlar bol numuneli günler opuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun :Saruboceq:
ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullansınlar bayanssulusmile

MAKYAJ YARIŞMASI İÇİN OYLARINIZI BEKLİYORUM...AŞAĞIDA VERMİŞ OLDUĞUM LİNK ÜZERİNE TIKLAYARAK BANA OY VEREBİLİRSİNİZ.SON GÜN 30 HAZİRAN ..
kozmodermo.com/Default.aspx?pageID=3139&ciid=7546
(BAŞINA W. EKLEMEYİ UNUTMAYIN kaydirigubbakcemile3)
zemuszemus

verdim canım oy sana hemşeriyiz ayrıca kaydirigubbakcemile3 vermezmiyim sana oy

magrenta şu magic gloss nasıl bişiy sitede görmüştüm de merak uyandırdı bende herkes de farklı bir pembe oluyormuşdelikafadulden

ebrucum kargo parası kazndığın ürünler için olmuo canım numunelerde olyo genelde :)
lenacım valla ben çok sevdim magic glossu :)) dürdükten bir süre sonra pembeleşiyor güzel duruyor diğer gloslar gibi yapış yapış bir his de yok

Back