Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

sırnaşık şey adet döneminde kullanılan tamponlardan...bekar kızlar kullanamaz ama evli bayanlar için o..kızlar da annelerine versinler artık..:teytey:

kızlar..FA yeni posta gönderimlere başlamış..daha önce gelmeyenlerin FA larını göndermeye başlamışlar :lepi:

5 soru bil İngilizce setini kap!
18.05.2010
Bedava İngilizce seti Sabah.com.tr, kazandırmaya devam ediyor. Bu seferki hediye "Daylight Genel İngilizce Seti". Üstelik çekiliş yok, kura yok, puan yok.

Kazanmak için yapacağınız işlem çok basit. Aşağıdaki linke tıkla. Açılan sayfada bulunan "Yarışma sözleşmesini" onayla, hemen yarışmaya başla.

Karşına çıkacak 5 adet haber sorusunun tamamını doğru yanıtla. İşte bu kadar.

Soruları doğru yanıtlayan 1'inci, 10'uncu, 100'üncü 1.000'inci 10 bininci, 20 bininci, 30 bininci, 40 bininci, 50 bininci ve 60 bininci olan 10 okuyucudan biri ol. Hediyeyi kazan.

Yarışmaya hemen başlamak için aşağıdaki linki tıkla.

http://www.sabah.com.tr/bilgi_yarismasi

Yeni Kozmetikten mail geldi stokları tükendiği için şu an gönderim yapamıyorlarmış. Almanya dan ürünlerin gelmesiyle birlikte hemen gönderime başlayacaklarmış. Cevapları o kadar güzel ve ılımlı ki keşke bütün firma yetkilileri böyle olsa...

Bana gelen mailde 1 tane kerem numunesi 3 tanede makyaj tem. mendili numunesi demişle birde 3.50TL kargo ücreti istemişler,bence o kadar az şey için hiç gerek yok

banada aynı şey geldi de ondan sordum cnm bencede gerek yok bu kadarsa
bi arkadaş sabun falan demişti

Arkadaşlar ;

Selva yeni çıkan makarnaları hediye paketi adı altında gönderiyor.

info@selva.com.tr mail adresine isteğinizi yazın

1 hafta içinde elime ulaştı benim.

1 paket mantı
1 paket makarna
1 paket irmik
1 paket şehriye
1 paket şipşap 3 dk. hazırlanan makarnalardan....

kargo ücreti ödemek istemiyorum diye bildirmiştim Ödemeyi yapmışlar saolsunlar

bana sabah doğadan kayısılı form çayı gelmiş bi paket
çok güzel hazırlamışlar kağıt saplı küçük bi pşetin içinde çay paketi ve adıma imzalı bi mektup hoşuma gitti
kargo parası da ödemedim

selvaya ben de yolladım

haa bu arada selvanın sahibinin torununun adı da selva:)

25 tane falan sanırım krem yollamışlardı 5 tane falanda mendil

Bana gelen mailde 1 tane kerem numunesi 3 tanede makyaj tem. mendili numunesi demişle birde 3.50TL kargo ücreti istemişle

sanada böle bi mail geldiği halde mi fazla yollamışlar öyleyse bende oklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…