benim eşim almış fenerbahcenin indirim cekimi ne varmıs 3 tl ye 15 tl sorun yok şimdilik
nasıl almış yni çek kargoylamı geliyor
o forma 3 tl mi 15 mi?
ne kadar şanslısınız..orda olsam gelmek isterdim:)ben izmirde dr oetker e tadım için kişiler götürüyorum yeni bir ürün cıktıgında halkla ilişkiler müdürü beni arıyor kişi sayısı veriyor ve belirlenen günde sevis yollayıp bizi alıyrlar torbalıya gidiyoruz cok güsel bir karsılama cay kahve müsli yiyoruz sonra konferans salonunda tadımın amacı hakkında bilgi alıyoruz sonra 11 kişilik gruplar halinde tadım odasına gecip ürünü tadıyor ve degerlendiriyoruz soru formuna bu soru formları almanyaya gidio ve yeni cıkacak ürün bizim damak tadımıza göre ve verdigimiz cevaplara göre sekiileniyo yani tüm dünya bizim damak tadımız dogrulutusunda üretilen ürünü satın alıyo daha sonra öglen yemegi ikram ediyorlar ve cıkısta koca bir torba dr oetker ürünleri hediye ediyorlar servisle aldıkları yere bırakıyorlar izmirde olanlardan gelmek isteyen varsa bana yazsın sizide götüreyim cok güsel ve degişik bi organizasyon ben 2 yıldır gidiyorum 15 kere gittim neredeyse
http://www.ekolay.net/kadin/tatilkazan/
Burdaki yeri bilen kişi 2 gecelik tatil hakkı kazanma şansına sahip oluyor.
Umarım aramızda tatile en çok ihtiyaç duyan bu tatili kazanır :ecrin_bebek:
Neresi ki burası???
Cevabı yazmayı unuttum kaydirigubbakcemile3
Efes Antik Kenti'ymiş canım
Saol canım bende onu yazıcaktım ama kesin olsun dedim yurt dışı fln olursa..
mehen al secenegi nerede anlatırmısın fisfisfisya arkadaşlar şehir fırsatında mesala aldın fırsatı kredi kartı no falan istiyo onuda yazınca adrese mi yolluyorlar
kargo ücreti alınıyor mu?
paket gelince
birde siteden hiç bşy alan oldu mu kredi kartı nosunu verip yani güvenli mi?
http://www.ekolay.net/kadin/tatilkazan/
Burdaki yeri bilen kişi 2 gecelik tatil hakkı kazanma şansına sahip oluyor.
Umarım aramızda tatile en çok ihtiyaç duyan bu tatili kazanır :ecrin_bebek:
yeni kozmetik kargo ücreti alıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?