Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya arkadaşlar şehir fırsatında mesala aldın fırsatı kredi kartı no falan istiyo onuda yazınca adrese mi yolluyorlar
kargo ücreti alınıyor mu?
paket gelince
birde siteden hiç bşy alan oldu mu kredi kartı nosunu verip yani güvenli mi?

benim eşim almış fenerbahcenin indirim cekimi ne varmıs 3 tl ye 15 tl sorun yok şimdilik

ben izmirde dr oetker e tadım için kişiler götürüyorum yeni bir ürün cıktıgında halkla ilişkiler müdürü beni arıyor kişi sayısı veriyor ve belirlenen günde sevis yollayıp bizi alıyrlar torbalıya gidiyoruz cok güsel bir karsılama cay kahve müsli yiyoruz sonra konferans salonunda tadımın amacı hakkında bilgi alıyoruz sonra 11 kişilik gruplar halinde tadım odasına gecip ürünü tadıyor ve degerlendiriyoruz soru formuna bu soru formları almanyaya gidio ve yeni cıkacak ürün bizim damak tadımıza göre ve verdigimiz cevaplara göre sekiileniyo yani tüm dünya bizim damak tadımız dogrulutusunda üretilen ürünü satın alıyo daha sonra öglen yemegi ikram ediyorlar ve cıkısta koca bir torba dr oetker ürünleri hediye ediyorlar servisle aldıkları yere bırakıyorlar izmirde olanlardan gelmek isteyen varsa bana yazsın sizide götüreyim cok güsel ve degişik bi organizasyon ben 2 yıldır gidiyorum 15 kere gittim neredeyse

yaaa sehirfırsatında nasıl hemen al secenegine tıklanıyor
biri anlatabilirmi ben bulamadım da :/

Herkes İçin Spor Federasyonu, Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında 23 Mayıs Pazar günü, Nişantaşı’nda kadınlar için ödüllü bir yürüyüş yarışı düzenliyor… Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bu etkinliğe eğlenceli ve sportif bir gün geçirmek isteyen tüm kadınlar davetli…

Herkes için Spor Federasyonu ve b-fit Sağlık ve Spor merkezi b-trophy yürüyüşü ile kadınları ödüllü bir yürüyüş yarışına davet ediyor… İlki 2008 yılında gerçekleştirilen b-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı bu sene 23 Mayıs Pazar günü Nişantaşı Sanat Parkı’nda start alıyor. Sporun kadınlar için önemine dikkat çekmek ve sağlıklı yaşamın vazgeçilmezliğini vurgulamak için gerçekleştirilen yarış, sadece aktif olarak spor yapan kadınlara değil, eğlenceli bir gün geçirmek isteyen her yaş grubundan kadınlar ücretsiz olarak katılabilirler.

Harbiye Askeri Müze’nin yanındaki Nişantaşı Sanat Parkı’nda kurulacak alanda kayıtlarını tamamlayan katılımcılar, saat 11.00’de yürüyüşe başlayacaklar. Nişantaşı’ndan yola çıkarak Şişli, Mecidiyeköy, Balmumcu, Beşiktaş, Dolmabahçe, Taksim ve Nişantaşı rotasını takip edip yarışı tamamlayan ilk 20 kadını çeşitli ödüller bekliyor…

İlk 20’ye Ödüller ,Tüm Katılımcılara Sürpriz Hediyeler…

Yarış parkurunu en önde tamamlayarak 1. gelen yarışçıya 5 yıldızlı Antalya Delphın Otel’de 3 gece 4 gün çift kişilik her şey dahil konaklama, diğer dereceye giren yarışçılara ise ARNİCA marka küçük ev aletleri, FUEL marka spor ayakkabı, WOMEN’S HEALTY dergisi senelik üyeliği,GHETTO parti davetiyeleri, b-fit Spor Merkezi üyeliği, JİNEMED jinekolojik muayene çekleri gibi hediyelerin verileceği aktivitede, etkinliğe katılan tüm kadınları da sürpriz hediyeler ve indirim çekleri bekliyor. Nişantaşı Sanat Parkı’nda açılacak stantlarda Nivea, Tadım gibi farklı markalar da ürün dağıtarak projeye destek verecekler.

b-Trophy Kadın Yürüyüş Yarışı - 23 Mayıs 2010
Katılımcı Kayıt : 10.00-11.00
Yarış Başlangıç : 11.00
Ödül Töreni : 16.00
Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt için :
www.b-trophy.com ve b-fit şubeleri

Begüm ÖZYER
Tel: 0 212 245 71 45

ne kadar şanslısınız..orda olsam gelmek isterdim:)

kızlar yeni kozmetikten gelen numuneleri sitesinden inceledim
nasıl kullanacagımı bilmiyorum diyenler için yazıyorum a.s

acfine WATER SLEEPİNG PACK:
Açık jel tipi krem, yıkamaya veya soymaya gerek yoktur. Cilde nüfus eden ekstreler içerdiğinden, derinin nemini ve esnekliğini arttırarak yıkamadan ve soymadan cildin tabii halinde tatbik edebilirsiniz. Siz uyurken cildiniz yenilenir ve tüm dış etkenlere karşı güç kazanır. Sabah kalktığınızda cildinizin yenilendiğini hissedeceksiniz.

ACFİNE moisture essence :

ACfine Akne Krem (Mositure Essence)

Yağ içermeyen bir üründür. Aynı zamanda pürüzlü ve sorunlu cilt üzerinde tahrişe neden olmadan nemlenme sağlayan doğal nem faktörü olan aloe vera jeli içermektedir. Cilt cinsi, yaş ve cinsiyetten bağımsız olarak her cilde uygulanabilir.

Oluşabilecek aknenin yerinin belirlenmesinde etkilidir. Adet dönemi sırasında oluşan sivilcelerin azalmasını ve buruşan derinin nemlenmesini sağlar. Diğer makyaj ürünleriyle beraber kullanılabilir.

ACfine KÖPÜK TEMİZLEYİCİ (Foam Cleansing)

Düşük hassasiyetli köpük temizleyici olarak organik kükürt’ün doğal formu ve yeşil ekstrelerle sebum ve gözenekleri tıkayan atık maddeleri gidererek cildin temizliğini sağlar.

Temizleme sırasında göz yanması ve acımasına neden olmaz. Temizleme sırasında yağ sağlıklı bir şekilde uzaklaştırılır. Temizleme sonrası cilt gerilmez. Çok küçük bir miktarı dahi köpürür

ATO Guard Koruyucu Krem
( mousture cream )

Özellikle kuru ciltler için IgY içeren krem. ıçerdiği doğal lesitin deri nemini ve yağını takviye eder. Deri için rahatlatıcıdır. Temel bileşenleri; Ovum (IgY), Kamelya Yağı, Zeytinyağı, Yalancı Safran Yağı, Aloe Ekstresi ve Malve Ekstresi’dir.
IgY içeren yapısı ile hassas, aşırı kuru, alerjik, sedef hastalığından muzdarip, egzema ve sinirsel nedenlerle kaşıntı sorunu olan ciltlerde etkili bir bakım kremidir. Ciltte sıkıntı giderici etkisi yanı sıra onarıcı etkisi de kanıtlanmıştır.
Uygulamada rahatsız edici yapışma ortaya çıkmaz. Deriye hızlı nüfuz ederek, olağanüstü nemlendirici etkisi ile derinin yumuşak ve kaygan hissedilmesini sağlar.

ATO Guard Nemlendirici Losyon
(mouisure lotion)
Özellikle kuru ciltler için IgY içeren bir üründür. ıçerdiği doğal lesitin deri nemini ve yağını takviye eder. Deri için rahatlatıcıdır. Tüm vücut için kullanılabilir. Uygulamada rahatsız edici yapışma ortaya çıkmaz. Deriye hızlı nüfuz ederek olağanüstü nemlendirici etkisi ile derinin yumuşak ve kaygan hissedilmesini sağlar.

Temel bileşenleri; Ovum (IgY) Kamelya Yağı, Zeytinyağı, Yalancı Safran Yağı, Aloe Ekstresi ve Malve Ekstresi’dir.

IgY içeren yapısı ile hassas, aşırı kuru, alerjik, sedef hastalığından muzdarip, egzema ve sinirsel nedenlerle kaşıntı sorunu olan ciltlerde etkili bir losyondur. Ciltte sıkıntı giderici etkisi yanısıra onarıcı etkisi de kanıtlanmıştır.

mehen al secenegi nerede anlatırmısın fisfisfis
http://www.ekolay.net/kadin/tatilkazan/
Burdaki yeri bilen kişi 2 gecelik tatil hakkı kazanma şansına sahip oluyor.
Umarım aramızda tatile en çok ihtiyaç duyan bu tatili kazanır :ecrin_bebek:

bende katıldım saol yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…