Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkdaşlar bu istekleri nasıl yapıyoruz dogdan form çayları yada digerleri için yardımcı olabilirmisiniz

kızlsar nerelerden numune geliyo siz bana adreslerini yazarmısınız bizde yararlanalımmmmmmmm kargo ücreti olmaması lazım yaaaaaaa bekliyorum yanıtlarınızı

Fa larım geldi sonunda. Geldiği gün biri aradı ve ualşıp ulaşmadığını , şikayetim olup olmadığını sordu. :)
Doğadan kayısılı çaydan bana da geldi :) Bugün bereketli idi yani :)

selam kızlar denedim biliyorum dan gelen ariel 7 ile ilgili olarak istenen raporun yazılacak kısmın üstünde bulunan kıyafet seçimi vs kısmını anlayan bir arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? :)))

selam kızlar denedim biliyorum dan gelen ariel 7 ile ilgili olarak istenen raporun yazılacak kısmın üstünde bulunan kıyafet seçimi vs kısmını anlayan bir arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? :)))

evet ya bende anlamadım yapmadım onun içinde

kızlarr banada alıştırma kılodu ve babystardan ıkı adet bez geldı teyzemın kuçuuk bebeği war ona werdım bende p

evet ya bende anlamadım yapmadım onun içinde

kızlar alta ne hikaye uyduracaksak onu seccez yukardan mesele ne leke oldu gri yarasa kollu bluz altımda kot wardı cizmem cantam oglumla hamburger cokacimcoook yemeye gittik ama afacan oglum yeni aldıgım we ilk kez giydigim bluzüme hamburgerin hardalını sıcrattı fln kosa kosa kaydirigubbakcemile ewe geldim gözüm arielden baskasını görmüyordu hısımla banyoya girdim arieli aldım hemen kısa programda 30 derecede yıkamaya basladım makinenin tık sesine kostum hemen aa gözlerime inanamadım :1shok: anammm leke cıkmıs teşekkürler ariel
gibi bilmem anlatabildimmi delikafadulden kızlar ayyyy önemli ha unutmayın son olarak ç makinesini vede arieli unutmayın makinenin üstüne koyun

Son düzenleme:

Süper valla :icecream:

Kızlaaaaaaar hangı markalarda numunu gÖnderımı var sÖyleyın de bızde maıl atalım bızede gelsınnnnn

kendim uydurduguma inanamadım =)
:lepi: ay ne kadar yalancıyım şakkıdı halbuki ewe ariel henüz girmedi petrol ofisinin hediye omolarıylan dönüyor çamasırlarım 1 2 aydır -tatlicadiarzu-

Ama ne kadar sallamasyon olsada -tatlicadiarzu- Çok başarılı bence sositososito
Sen bu hikayeyi yolla bence ariel geldikten sonra :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…