selam kızlar denedim biliyorum dan gelen ariel 7 ile ilgili olarak istenen raporun yazılacak kısmın üstünde bulunan kıyafet seçimi vs kısmını anlayan bir arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? :)))
bende merak ettimkızlsar nerelerden numune geliyo siz bana adreslerini yazarmısınız bizde yararlanalımmmmmmmm kargo ücreti olmaması lazım yaaaaaaabekliyorum yanıtlarınızı
günaydınlaarr
evet ya bende anlamadım yapmadım onun içinde
kızlar alta ne hikaye uyduracaksak onu seccez yukardan mesele ne leke oldu gri yarasa kollu bluz altımda kot wardı cizmem cantam oglumlahamburger cokacimcoook yemeye gittik ama afacan oglum yeni aldıgım we ilk kez giydigim bluzüme hamburgerin hardalını sıcrattı fln kosa kosa kaydirigubbakcemile ewe geldim gözüm arielden baskasını görmüyordu hısımla banyoya girdim arieli aldım hemen kısa programda 30 derecede yıkamaya basladım makinenin tık sesine kostum hemen aa gözlerime inanamadım :1shok: anammm leke cıkmıs teşekkürler ariel gibi bilmem anlatabildimmi delikafadulden
kendim uydurduguma inanamadım =)Süper valla :icecream:
önceki sayfalardan bulabilirsin cnm :teselli:Kızlaaaaaaar hangİ markalarda numunu gÖnderİmİ var sÖyleyİn de bİzde maİl atalım bİzede gelsİnnnnn
kendim uydurduguma inanamadım =)
:lepi: ay ne kadar yalancıyım şakkıdı halbuki ewe ariel henüz girmedi petrol ofisinin hediye omolarıylan dönüyor çamasırlarım 1 2 aydır -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?