Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy süpermiş canım hafta içi olmasa bende gelmeyi çok isterdim vallaaa :)))))))ben izmirde dr oetker e tadım için kişiler götürüyorum yeni bir ürün cıktıgında halkla ilişkiler müdürü beni arıyor kişi sayısı veriyor ve belirlenen günde sevis yollayıp bizi alıyrlar torbalıya gidiyoruz cok güsel bir karsılama cay kahve müsli yiyoruz sonra konferans salonunda tadımın amacı hakkında bilgi alıyoruz sonra 11 kişilik gruplar halinde tadım odasına gecip ürünü tadıyor ve degerlendiriyoruz soru formuna bu soru formları almanyaya gidio ve yeni cıkacak ürün bizim damak tadımıza göre ve verdigimiz cevaplara göre sekiileniyo yani tüm dünya bizim damak tadımız dogrulutusunda üretilen ürünü satın alıyo daha sonra öglen yemegi ikram ediyorlar ve cıkısta koca bir torba dr oetker ürünleri hediye ediyorlar servisle aldıkları yere bırakıyorlar izmirde olanlardan gelmek isteyen varsa bana yazsın sizide götüreyim cok güsel ve degişik bi organizasyon ben 2 yıldır gidiyorum 15 kere gittim neredeyse
Günaydınlarr
saol canım sen nasılsın?nasılsın magrenta?
tatil için bende katıldım.
tatile çok ihtiyacım var eşimle.
yıllardır tatile gidemedik.
bebişimin şansına denedim.
http://www.ekolay.net/kadin/tatilkazan/
Burdaki yeri bilen kişi 2 gecelik tatil hakkı kazanma şansına sahip oluyor.
Umarım aramızda tatile en çok ihtiyaç duyan bu tatili kazanır :ecrin_bebek:
saol canım sen nasılsın?
valla bedava tatile hayır diemem bu sene tatile çıkamıcak olmak ne kötü![]()
fırsat bttyse olmuo o seçenek yoksa hemen üzernde oluyormehen al secenegi nerede anlatırmısın fisfisfis
bende katıldım saol yerimseniben
doğadan ne yolluyor du kızlar??
evet renk galiba kızıl olanmıs o oyunda :S
buarada HEMEN AL SECENEGİNİ buldum yerimseniben
dogacıdan kargo ücreti bize ait banada mail gemişti a.s
siremims istediğin rengi seçiyosun canım...googleden bak palettenin renklerine...ama ben tüm rehberimde denemiştim,o kadar no dan sadece 4 tanesi tuttu yani 10-15 denemede 1 falan..senin şansın varmış..güle güle kullan canım...