• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaa sıtelerı gzeıyorrdum nerden bulmdum bılmıyorm tesadufen cıktı valla karsıma neyse
garanteks esansın sayfasında numune talep formu var bılen duyan varmı ?

evet ama onu firmalar istiyebiliomus diye hatırlıyorm..

ayrıca magnum un testi var arkadaşlar...1kişiye reklamda ki koltuk sehba avizeyi veriolar sonraki 40a 1KOLı MAGNUM :) sonraki 20 mi 40 mı ne ÇiKOLATALI FÖNDÜ yollanıo...

bi girio bakın ama BUGUN SON GÜNMÜŞ !!!

10soru var zaten basit ben 100puan yaptm iszde yapar ve kazanırsınz umrm :)

bende 100 puan aldım :))) aneme babama bilem yaptım :D 100 100 100 :D :D : D

bende magnum yazdim ilk cikan sayfaya giremiyorum..odullu falan yaziyor sanirim orasi adresi ama olmuyor..

kac cc bılmyıorum ama
hatrlarsanız eger eskıden hacı kokuları olurduya bası toplu yanı surdukce top dönuyordu onlardan ıste

ilk sayfadan baya 80 sayfaya kadr okudum ixoraya rosense falanda numune içn yazdım ama sadece numunelerinizden istiyorum denemk için yazdım dikkate alırlarmı ki?? çok merak ettim ya =)) everyday minerals dende istiyorum ama yeterli ingilizcem yok ordan getirten bi arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba?

magnumun linkini atabilir misiniz kızlar girilmiyo siteye yanlış yeri mi deniyorum acaba

ya ben clinique in allıklarını seviyorum ama çok büyükler gece çıkarken makyaj çantasına falan sığmıyorlar. arkadaşımda numunesi vardı. çok tatlıydı. ama hiçbir yerde öyle bir numune vermiyorlar. isteseniz bile. ebayde falan numuneleri falan satıyorlar ama shipping cost yani kargo ücreti çok fazla olduğundan astarı maliyetini geçecek. tamamen mallık olacak yani. naapsam bilmiyorum o küçük numune allıklardan istiyorum:)

Back