• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben geçen hafta perşembe günü rosenseden istemiştim numune
3 lira kargo parası dediler tamam dedim
bugün elime ulaştı
11 tane 5 ml tüp numuneler göndermişler
peeling nemlendirici temizleme sütü el kremi göz bakım kremi
hem yağlı hem normal çiltler için göndermişler kokuları da çok güzel

hero baby den banada gelmiş bugün numuneler..
dermokilden de geldi ama o verdiğim kargo parasına değmedi doğrusu benneyaptımki

Eklentiler

• $Image(131).webp
    $Image(131).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 58
olur akşam çekerim, aman taş atıpta kolup yorulmadı ya iletişim formunu doldurup bebek şu kadar aylık ürünlerinizi denemek istiyorum yazdım :roflol:

tabiki orası öle ama değmicek gibiyse istemem daha ii çnkü onlarda istiyenlere yolluo ve kargo parası almıolarms yani..değiosa istiim diye düşündüm bu bnm düşüncem..değmiosa bn istemem başka biri ister o yararlanr :)

dermokilden gelenler;
2 adet şampuan,
3 adet maske,
2 adet el ve vücut losyonu şeklinde.

Eklentiler

• $Görüntü002.webp
    $Görüntü002.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 63
bu rosense de kime kaç tane gönderiyo belli değil bana 21 tane arkadaşıma 24 tane göndermişler bazılarına 6 ya da 11 :)

Sayın,

Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Lady ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.

Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.

Saygılarımızla,

Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Evyap Müşteri ıletişim Hattı:0800 211 08 10

Fix deterjan aras kargoyla yollamıs yarın gelir kesin.. ama kargo parası isterlerse ve minicik bişey yolladılarsa kabul etmicem..

Back