• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar biz Loft'a 2 kere mail yollamıştık 2.de cevap geldi.
merhabalar Dilara hanım adres bilgilerinizi bildirirseniz numune gönderimi yapılacaktır saygılar.
Sonrada adresi yazıp gönderdik zaten,1.de cevap gelmezse yine yazın : )

Evet şirinecim aynı zamanda sivilce ve yara izlerine,lekelere ve cilt çatlaklarınada iyi geliyormuş.. Ve birde ciltteki yaşlanmayı geciktiriyormuş..
Kullanmadım hiç gerçekten böyle güzel sonuçlar veriyormu bilmiyorum ama kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını okumak isterim.. .

sagol canim cevap icin .. ben kendim almistim tvden gorup hemde 90 euroya ..:bbo:
i$e yarami$ti kullandim bitene kadar ama sonra kullanmiyinca geri cikti..
neguzel yha nasil bedava gelir off bende istiomm.. mafoldumben
nerden aldin ve hangi siteye uye oldun link atarmisin cnm..

Son düzenleme:
ayy kac gundur netde sorun vardı gıremedım neyse rosenselerım gecen gun geldı tuplerı cok sırınmıs 2.75 kargo ucretı verdım :)

loft kot markası değilmi arkadaşlar anlamadım ben bulamadım siteyi...

Gliss'ten numune talebinde bulunmuştum cevap olarak geri dönmediler fakat bayramdan 1 gün önce ürün katologlarıyla birlikte saç kremi,saç için maske,cilt kremleri ve şampuan numunelerinden göndermişlerzemuszemus
Aşagidaki linkten istekte bulunmuştum kargo onlara ait (-:

schwarzkopf.com.tr - ıletişim

Gliss'ten numune talebinde bulunmuştum cevap olarak geri dönmediler fakat bayramdan 1 gün önce ürün katologlarıyla birlikte saç kremi,saç için maske,cilt kremleri ve şampuan numunelerinden göndermişlerzemuszemus
Aşagidaki linkten istekte bulunmuştum kargo onlara ait (-:

schwarzkopf.com.tr - İletişim

adresını falan bu forma mı yazdın

Back