Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar avon un numunelerini nerden istiyoruz sitesinden falanmı neler var tam olarak ?boyutları ne kadar 70 tane cazip geliyo ama çok mu küçük acaba?evette melishhe küçük küçük yani bi kıymeti olurmu bilmem istersen bidakine bi kaçtane yollarm bana değimez gibi geliyor..
parfümler için olmasada makyaj malzemelerini merak ettim doğrusu değer gibime geliyo..evet canım ben satıyorum..talep edebiliyorsunz ücret karşılıgı..ama önceden avondan bi parüm testerı denediysen görmüşsündür boyutları..ixora mı ne onlr kadar büyük değiller..rujları uzun vadede kullanırsında bi parfüm testerını 2 yada 3kez kullanıorm bn öle söleyeym sana.. olmazsa çekip resim eklmeyi denerm
canım sen denedinmi istedinmi burdanEveryday Minerals - Everyday Naturals
arkadaslr bedava allık goz altı parlatıcı vs urun yolluyormus bi sitede gordu m ama 5 dolar kargo alıyormus
ya bn baktımda hepimizin punaları düşmüş link falan paylaşıorz iye mi acep :S 2bin mesaj yazanın puanı bile 20..dikkatimi ckti:S
canım sen denedinmi istedinmi burdan
yabancıda yazılar isteyen varmı arkadaşlar burdan ben pek bişe anlamadım da((
arkadaşım pudrasını kulllanıyodu ve çok güzeldidelikafadulden
loft kozmetikten olumlu mesaj geldi
evette melishhe küçük küçük yani bi kıymeti olurmu bilmem istersen bidakine bi kaçtane yollarm bana değimez gibi geliyor..
canım link werebilirmisin